Pogaduchy o CF Off-Top
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Pogaduchy o CF Off-Top
Nieee jakby miał Sławek kupować taki sam autobus to by został przy X8 i dołożył wspomaganie. W porównaniu tych 2 quadów więcej jest przewag po stronie X8. Sławek kompletuje sprzęt pod kątem swoich rajdowych potrzeb. Ciekawe czy nowy użytkownik jego X8 pojawi się u nas na forum?
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Jakbym chciał kupować "autobus" do jazdy w błocie to kolega z pewnych rąk sprzedaje w super cenie (w moich planach) rocznego XMR 1000 . Nie powiem że nie kusi bo doposażony...ale Jacek już odpowiedział za mnie więc... raczej nie w tą stronę
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
no cóż wiec może fiat 500 - mały ładny zgrabny i nie ,, autobus ''
Jacku jakie to ,, przewagi '' ?? wiesz ,że w mojej ,, stajni '' stoi i XTP i X 8
Jacku jakie to ,, przewagi '' ?? wiesz ,że w mojej ,, stajni '' stoi i XTP i X 8
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Piotr, ponieważ dyskusja dotyczy moich wyborów - więc ja odpowiem.
Jakbym miał kupować kolejnego długiego quada to biorąc pod uwagę relację ceny do jakości plus EPS w nowym modelu, brałbym CFKę X8 a nie CanAma MAxa niezaleznie od wersji.
CFka jest super quadem do turystyki przeprawowej i zawsze będę to powtarzał. Wydanie w najlepszym wypadku 1,5 raza ceny za Bombę w moim przekonaniu nie jest warte przysłowiowej "skórki za wyprawkę".
Natomiast tak jak napisałem w podsumowaniu CFki, mój wybór idzie obecnie w kierunku krótkiego quada i w miarę możliwości dużo lżejszego. To są bolączki CFki które mi zaczeły przeszkadzać.
Jakbym miał kupować kolejnego długiego quada to biorąc pod uwagę relację ceny do jakości plus EPS w nowym modelu, brałbym CFKę X8 a nie CanAma MAxa niezaleznie od wersji.
CFka jest super quadem do turystyki przeprawowej i zawsze będę to powtarzał. Wydanie w najlepszym wypadku 1,5 raza ceny za Bombę w moim przekonaniu nie jest warte przysłowiowej "skórki za wyprawkę".
Natomiast tak jak napisałem w podsumowaniu CFki, mój wybór idzie obecnie w kierunku krótkiego quada i w miarę możliwości dużo lżejszego. To są bolączki CFki które mi zaczeły przeszkadzać.
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
masz Sławek rację dyskusja dotyczy twojego wyboru i jaki on będzie to będzie twój i tylko twój ! doskonale wiem ,ze do błota potrzebny jest lekki quad typu QK czy misiek - to moje odczucia a reszta to już zasobność portfela - tak jak z samochodami można jeździć fabią ale można jeździć x5 i każdy właściciel powie ,że super się jeździ - ja osobiście jeżdżę fabią która kosztowała podobnie co mój XTP ale tak jak pisałeś to ,, TWÓJ'' wybór i tylko twój
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Piotr...ale ja nie powiedziałem że nie będzie to Kanadyjczyk tylko na nie MAX. Choć wspomniany XMR zamieszał mi totalnie w planach
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Slawek są tez krotkie xmr. U nas takim kolega lata i zadowolony.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Ostatnio sprzedawal ceefke moj klient. Tez stala 2 dni na allegro a cena, ktora uzyskal byla zaskakujaco wysoka
Cos w tym jest, ze x8 sie tak sprzedają. Patrzac na allegro nie ma za duzo ofert. Wszystko znika.
Ps. Znacie ceny cf moto na 2015? Dolar mocno poszedl do góry
Cos w tym jest, ze x8 sie tak sprzedają. Patrzac na allegro nie ma za duzo ofert. Wszystko znika.
Ps. Znacie ceny cf moto na 2015? Dolar mocno poszedl do góry
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
czasami ,, rasowy '' chinol niestety w błocie pozostawia wszystkie ,, rasowe '' firmówki o tym niestety też coś wiem .......... i nie piszę tu o X8
Pingwin ..... wygodny quad za relatywnie dobre nie wygórowane pieniądze
Pingwin ..... wygodny quad za relatywnie dobre nie wygórowane pieniądze
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Wiem Daniel z tym że akurat XMR nie brałem pod uwagę z innych względów - to nie jest Quad na drapki i trawersy no i do najlżejszych to on nie należy.Pingwin Legnica pisze:Slawek są tez krotkie xmr. U nas takim kolega lata i zadowolony.
Natomiast pisząc że mi namieszał kolega wynika z czego innego:
- z pewnych rąk
- niestety długi (więc tu nie ma wyboru:))
- dobrze doposażony
- za super cenę
to powoduje że zacząłem się zastanawiać, także nad tą opcją.
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl