SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
weź pod uwagę że Pawła Quad jest z 2013 roku miał przejechane tylko 1000km spójrz na opony w jakim są stanie u niego plastików nie wymienialiśmy bo quad był w wzorowym stanie wyglądał jak nowy więc mógł przeznaczyć kase na dodatki a nie na doprowadzenie quada do przyzwoitego stanu ale wszystko ma dwie strony znowuż za quada dał z tego co wiem ponad 8 tys więc żeby mieć coś konkretnego to trzeba trochę zabulić same felgi 1200 zł
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No taka prawda... ja mam 2007... i przez ten czas troche przeszedl... ale mysle ze zrobie tyle na ile mi budzet pozwoli a jyz takie perelki zostawie na nastepny raz... bo bym musial majatek u ciebie zostawic hehe... i tak wyjdzie cena jak za nowke ze sklepu hehe ale w lepszym wydaniu...
Widzialem wczesniej juz taki liczniczek w motorach ale nie wpadl bym zeby go do lycka wrzucic... robi wrazenie... ale i portfel lzejsze tez sie robi... no narazie zainwestuje w potrzebniejsze podzespoly....
No ale naprawde pozazdroscic maszyny... powiem ze to chyba jak narazie najlepiej wygladajacy lucyfer z kuzni Marcina
Widzialem wczesniej juz taki liczniczek w motorach ale nie wpadl bym zeby go do lycka wrzucic... robi wrazenie... ale i portfel lzejsze tez sie robi... no narazie zainwestuje w potrzebniejsze podzespoly....
No ale naprawde pozazdroscic maszyny... powiem ze to chyba jak narazie najlepiej wygladajacy lucyfer z kuzni Marcina
-
no i Paweł odebrał Lucyfera a jutro w końcu Marcin Kos przyjedzie po swojego będzie mógł go używać do rehabilitacji jako wózek inwalidzki tyle że z własnym napędem
Felgi robią robotę najwięcej
Bez naklejek najlepiej !
Bez naklejek najlepiej !
Każdy jest mistrzem swojego toru !
-
naklejek nie ma bo podobno będzie profesjonalna okleina na całym quadzie robiona w firmie co okleja samochody
No to będzie miodzio
co do nazwy swap garage to w goooglach widnieje kilka osób które się tak ogłaszają w temacie aut
co do nazwy swap garage to w goooglach widnieje kilka osób które się tak ogłaszają w temacie aut
-
no bo Swap to pojęcie ogólne garaż też ale żeby lepiej brzmiało to garage z angielskiego mój kumpel ma warsztat samochodowy głównie samochody typu off road i jego nazwa to DEMOLKA GARAGE
No to jest oczywiste tylko raczej chodzi mi ,że warto było by dodać jeszcze jakiś człon coby to nie było kojarzone z czymś innym
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Prosciej by bylo WYLEGARNIA LUCYFEROW
-
a może po prostu ATV SWAP GARAGE