Witam!!! Powiedzcie jak mam użytkować mojego G700
Witam!!! Powiedzcie jak mam użytkować mojego G700
Doczekałem się w końcu na mojego miśka i chciałem się poradzić u was jak mam się z nim teraz obchodzić...chodzi mi dokładnie o pierwszy przegląd itp... ( nawiasem mówiąc jeździ się przezajefajnie wczoraj był test i troszkę się pobrudził ) . Napiszcie swoje cenne uwagi, będe bardzo wdzięczny.
Musisz się z nim obchodzić ostrożnie. On może Ci zrobić krzywdę.
Jeżeli chodzi o aspekt techniczny to pierwszy przegląd robisz po 300 km lub 20 godzinach.
Do tego czasu jeździj bardzo delikatnie.
Jak będziesz miał konkretne pytania to pisz.
Na przegląd i ubranie quada w dodatkowe wyposażenie zapraszam do naszego serwisu.
Jeżeli chodzi o aspekt techniczny to pierwszy przegląd robisz po 300 km lub 20 godzinach.
Do tego czasu jeździj bardzo delikatnie.
Jak będziesz miał konkretne pytania to pisz.
Na przegląd i ubranie quada w dodatkowe wyposażenie zapraszam do naszego serwisu.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
to znaczy ze jezdzij max np jego 50 % mozliwosci.... bo gdy w pierwsze jego dni bedziesz jechal 100km/h no to potem mozesz miec problemy z silnikiem...
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
Delikatnie tzn:
Nie przyspieszaj na maksa,
Nie wklejaj sprzęta w jakieś straszne błota,
Nie sprawdzaj jakia jest prędkość maksymalna Twojego sprzęta (jeździj powiedzmy do 70 km/h),
Staraj się często i płynnie zmieniać prędkość, z jaką się poruszasz.
Jeżeli chodzi o warsztat, to jesteśmy w Warszawie.
Miłego docierania
Nie przyspieszaj na maksa,
Nie wklejaj sprzęta w jakieś straszne błota,
Nie sprawdzaj jakia jest prędkość maksymalna Twojego sprzęta (jeździj powiedzmy do 70 km/h),
Staraj się często i płynnie zmieniać prędkość, z jaką się poruszasz.
Jeżeli chodzi o warsztat, to jesteśmy w Warszawie.
Miłego docierania
- BadAmstaff
- Kontakt: