zakup nowej cf 500 moj pierwszy quad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: zakup nowej cf 500 moj pierwszy quad
Innova do błota tak - asfalt i szutry nie.
Abuzz do błota nie - asfalt i sutry tak.
Abuzz do błota nie - asfalt i sutry tak.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
To co teraz?Norek01 pisze: i oczywiscie sam zamieniam na cf moto.
V2.....sound of madness
- oolsztyniak
- Moderator
Pewnie 800
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Oczywiscie ze x8 wiecej napisze zaraz w moim drugim temacie - zakup nowej cf moto x8 moj drugi quad.
Panowie zapomnialem napisac ze trzy tygodnie przed sprzedaza odblokowalem przycisk override - zamontowalem dwa przekazniki i dzialal jak fabryczny, wszystkie ikony swiecily na zegarach oraz sam override swiecil i nic nie znikalo jak to u niektorych bylo. Czy warto? Jesli potrfisz jezdzic i masz glowe na karku to czynnosc obowiazkowa bloto czy gorka na wstecznym to nie przeszkoda. Mam nadzieje ze ten temat na tym forum pomogl chociaz jednej osobie w zakupie quada borykajcej sie tak jak ja na poczatku, kupic czy nie kupic oczywiscie ja, jak i wiele tu osob, zawsze chetnie pomozemy i odpowiemy na nurtujace was pytania.
3 godziny temu wjechała do mojego i swojego nowego garażu krótka, jeszcze lśniąca CF-ka BE. Mam tylko nadzieję, że będzie OK.
3 godziny temu wjechała do mojego i swojego nowego garażu krótka, jeszcze lśniąca CF-ka BE. Mam tylko nadzieję, że będzie OK.
V2.....sound of madness
Robsson gratulacje! Mam nadzieje ze nigdy maszyna nie zawiedzie ciesze sie ze temat pomogl. Mam nadzieje ze bedziesz tu teraz opisywal swoja przygode z cf-ka i bardzo o to prosze w swoim imieniu jak i przyszlych uzytkownikow. Widze po odslonach tej strony prawie 7000 w rok, ze temat jest potrzebny. Kupiles nowa czy uzywke?
- oolsztyniak
- Moderator
No no, widzę kolega słucha rad
Gratulacje
Gratulacje
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Dzięki.oolsztyniak pisze:No no, widzę kolega słucha rad
Gratulacje
Ludzi bardziej doświadczonych -staram się słuchać stąd na arbuzach jak radziłeś.
Tu wygrał IMO zdrowy rozsądek wg mooch kryteriów. A czy ten był rzeczywiście zdrowy - sie okaże.
Wizualnie podoba mi się ten wynalazek. Wykuruje sie to pokulam sie tym i obacze. Ale do zdjęcia blokady pewnie nędza będzie. Przy 500 km sie odblokuje.
V2.....sound of madness