Quad 4000-5000

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
ODPOWIEDZ
rozeekkpl

Quad 4000-5000

Post autor: rozeekkpl » sob 21 lut, 2015

Witam, poszukuję quada w przedziale cenowym 4-5 tyś. Quad ma być używany do jazdy ode mnie do mojej dziewczyny (około 3 km leśnej drogi i dalej jakieś 6-7 normalnej). Quad nie musi posiadać homologacji. Może być nowy lub używany. Szczerze mówiąc jedyne na czym mi zależy to żeby quad był w miarę szybki i zrywny ^^

Mam zamiar robić nim około 40 km tygodniowo, nie będę go używał w trudnym terenie.

Jakieś pomysły?

Awatar użytkownika
Quadem Po Afryce
Quad:: Suzuki LTZ 400 K8 <3
Imię: Maciek

Re: Quad 4000-5000

Post autor: Quadem Po Afryce » ndz 22 lut, 2015

Zobacz sobie yamahe blaster 200 -> solidna japońska konstrukcja z mocnym dwusuwowym silnikiem. Ten quad na pewno by spełnił Twoje oczekiwania a i w budżecie się mieści. I pytanie kluczowe ile masz wzrostu, ew wagi?

Ogólnie następnym razem rozglądnij się po tym dziale, bo są u samej góry specjalnie przypięte tematy z danym przedziałem cenowym i tam można dodać post lub poczytać co kupić i nie trzeba tworzyć nowego tematu.
Robię to co lubię i lubię to co robię. ;)
Pozdrawiam Maciek.:D

rozeekkpl

Post autor: rozeekkpl » pn 23 lut, 2015

170 wzrostu około 70 kg wagi ;p

Awatar użytkownika
Quadem Po Afryce
Quad:: Suzuki LTZ 400 K8 <3
Imię: Maciek

Post autor: Quadem Po Afryce » pn 23 lut, 2015

No to możesz rozglądnąć się za blasterem 200, masz tam manualną skrzynie biegów. Przy Twoim wzroście powinien jeszcze być ok, ew sprawdź się jeszcze na quadzie przy kupnie jak wyglądasz. Napisz jeszcze jak Ci się ogólnie podoba quad, możesz pooglądać filmiki na yt jak to chodzi.
Robię to co lubię i lubię to co robię. ;)
Pozdrawiam Maciek.:D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”