SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
ośka 430
piasta 100 za sztuke
piasta 100 za sztuke
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Pawel dostales maila??
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Tak dostałem i wysłałem kolesiowi ma mi zrobić wycenę koszulek z nowym logiem. Na początku tygodnia będę znał cenę.
MORE POWER!
Witam szukam tulejki do amortyzatora tył ls 300 ta na zdjęciu morze wie ktoś jak to dostać
---------------------------------------------------------------------
- Wszędzie dobrze ale na quadzie najlepiej
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
gdzie w gaźnik lucky star 250 znajduje się srubka regulacij mieszanki??
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Śrubka do regulacji mieszanki znajduje się pod gaźnikiem od stron cylindra. Może być zaślepiona takim gumowym korkiem.
- 660760239
Moze to nie ten temat do tych marek ale powiało nudą na forum wiec zapodaj wam krótki film z niedzielnego polatania https://www.youtube.com/watch?v=FtkeNB7H2pg. https://www.youtube.com/channel/UCRYrfN ... MAnkdxZfLQ
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Fajnie jest palatac po sniegu....filmiki tez fajne.... ale zabraklo mi jednego... zapomnieliscie o najwazniejszym... o bezpieczenstwie... kask to podstawa!!!! Nawet przy kreceniu krotkiego filmiku ...przy kreceniu baczkow...pamietaj o tym ze quad cie moze zsadzic z siodla...a to moze sie skonczyc zle [emoji22] [emoji603]
- 660760239
kaski były tylko każdy pozdejmowal
- Patryko159
- Quad:: lucky star 250
- Imię: Patryk
Witam
mam zamiar kupić (razem z tatą bo mam 16 lat i sam bym takiego hajsu nie uzbierał) swojego pierwszego quada. Myślałem nad lucky star'em bardzo mi się spodobał już kiedy zobaczyłem go w jakimś komisie w tamtym roku . Znalazłem nawet jednego no dosyć niedaleko (ok 200km) i patrząc po zdjęciach jest w całkiem dobrym stanie. Prawdę mówiąc nie uśmiecha się mi jechać w ciemno taki kawał dlatego też chciałbym was poprosić o rady na co zwrócić uwagę podczas kupna lucka i o co mógłbym zapytać już przy rozmowie telefonicznej bądź kontaktu mailowego.
podsyłam jeszcze link do ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/access-lucky-star- ... 15dc36ea8a
Z góry dziękuje i sorry że pisze w tym temacie ale jest on chyba najbardziej znany temat na całym forum i zagląda tu najwięcej osób. Poprzednio pisałem podobny post w innym dziele i nie otrzymałem odpowiedzi, dlatego jeszcze jaz przepraszam
a i jeszcze jedno podziwiam Marcina za pracę którą wykonuje (I love Lucyer ) i mam nadzieję że się kiedyś spotkamy
mam zamiar kupić (razem z tatą bo mam 16 lat i sam bym takiego hajsu nie uzbierał) swojego pierwszego quada. Myślałem nad lucky star'em bardzo mi się spodobał już kiedy zobaczyłem go w jakimś komisie w tamtym roku . Znalazłem nawet jednego no dosyć niedaleko (ok 200km) i patrząc po zdjęciach jest w całkiem dobrym stanie. Prawdę mówiąc nie uśmiecha się mi jechać w ciemno taki kawał dlatego też chciałbym was poprosić o rady na co zwrócić uwagę podczas kupna lucka i o co mógłbym zapytać już przy rozmowie telefonicznej bądź kontaktu mailowego.
podsyłam jeszcze link do ogłoszenia: http://olx.pl/oferta/access-lucky-star- ... 15dc36ea8a
Z góry dziękuje i sorry że pisze w tym temacie ale jest on chyba najbardziej znany temat na całym forum i zagląda tu najwięcej osób. Poprzednio pisałem podobny post w innym dziele i nie otrzymałem odpowiedzi, dlatego jeszcze jaz przepraszam
a i jeszcze jedno podziwiam Marcina za pracę którą wykonuje (I love Lucyer ) i mam nadzieję że się kiedyś spotkamy
If you can DREAM it,
you can DO it.
you can DO it.