dla chcacego nic trudnego:)aleksz:
co za fart że kilka dni temu zdobyłem pokój.... szkoda mi tych którzy [kiedy nie będzie już miejsc itp] będą startowali....koledzy brać namioty i spac w - temperaturach.....
River Ride V - 16 listopad 2007
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony ndz 28 paź, 2007 przez Ruszko, łącznie zmieniany 1 raz.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
- prezziguzzi
- Kontakt:
prezziguzzi:
Skąd w ludziach tyle niechęci zawiści i nienawiści.
takie jest życie....
Ostatnio zmieniony pn 29 paź, 2007 przez aleksz, łącznie zmieniany 1 raz.
Coz za nerwowa i agresywna reakcja, jak zycie uczy, kiedy brak argumentow najlatwiej posunac sie do sily i agresji. Skoro sprawe dokumentow mamy za soba mam jeszcze dwa pytania.
W pelni doceniajac Panski trud zorganizowania imprezy integracyjnej pytam
1. Czy organizator wystawi fakture za uczestnictwo w imprezie integracyjnej?
2. Czy organizator zwroci pieniadze osobie, ktora wplacila uczestnictwo a z przyczyn losowych nie wezmie udzialu w imprezie integracyjnej?
Stwierdzil Pan, ze odpowie na kazde pytanie o formalnosci. Poprosze zatem o odpowiedzi na powyzsze pytania w sposob najprostszy. Najlepiej "TAK" lub "NIE"
Ja tez zycze wszystkim super zabawy bez dodatkowych emocji, jednoczesnie ubolewajac ze moj start w imprezie zostal z gory odrzucony. Kontynuujac mysle, ze dalsza konwersacja pozwoli wyjasnic zawile dla mnie zagadnienia.
A i bylbym zapomnial:
Nie przypominam sobie zebysmy byli na Ty, a tym bardziej kolegami Panie Wronowski.
W pelni doceniajac Panski trud zorganizowania imprezy integracyjnej pytam
1. Czy organizator wystawi fakture za uczestnictwo w imprezie integracyjnej?
2. Czy organizator zwroci pieniadze osobie, ktora wplacila uczestnictwo a z przyczyn losowych nie wezmie udzialu w imprezie integracyjnej?
Stwierdzil Pan, ze odpowie na kazde pytanie o formalnosci. Poprosze zatem o odpowiedzi na powyzsze pytania w sposob najprostszy. Najlepiej "TAK" lub "NIE"
Ja tez zycze wszystkim super zabawy bez dodatkowych emocji, jednoczesnie ubolewajac ze moj start w imprezie zostal z gory odrzucony. Kontynuujac mysle, ze dalsza konwersacja pozwoli wyjasnic zawile dla mnie zagadnienia.
A i bylbym zapomnial:
Nie przypominam sobie zebysmy byli na Ty, a tym bardziej kolegami Panie Wronowski.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
A ja przypominałem o kulturze wypowiedzi... Jeszcze raz proszę od powstrzymanie się od niepotrzebnych komentarzy... Piszę ogólnie, do nikogo personalnie...
I jeszcze jedno wyjaśnienie:
I jeszcze jedno wyjaśnienie:
na forum wszyscy jesteśmy na ty, tu nie ma Pan, Pani... tak jest łatwiej...smiec:
Póki co quadowa emeryturka :)