?
niech powidza gdzie mozna i nie bedzie problemu ,
ale jak tak dalej bedzie to chyba bedzie trzeba podac sie chciaz to bedzie trudne
ale jak tak dalej bedzie to chyba bedzie trzeba podac sie chciaz to bedzie trudne
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- bialy_aniolek
- Kontakt:
Do tematu dorzucę zdjęcie tabliczek:
Pojawiły się a prawej stronie Wisły na naszej standardowej trasie.
Może wiecie jaki jest dokładnie teren tego rezerwatu? Bo podobno nie wszędzie na wysokości Warszawy, Otwocka?
Z tego co mi się wydaje, to w okolicy jakichś 2km w obie strony od piaskarni można jeździć ale dalej, to już chyba niestety nie.
Jeszcze trochę i nigdzie nie będzie można jeździć:/
A wy co o tym sądzicie? Przejmujecie się tym czy śmigacie tak jak zwykle...
Pojawiły się a prawej stronie Wisły na naszej standardowej trasie.
Może wiecie jaki jest dokładnie teren tego rezerwatu? Bo podobno nie wszędzie na wysokości Warszawy, Otwocka?
Z tego co mi się wydaje, to w okolicy jakichś 2km w obie strony od piaskarni można jeździć ale dalej, to już chyba niestety nie.
Jeszcze trochę i nigdzie nie będzie można jeździć:/
A wy co o tym sądzicie? Przejmujecie się tym czy śmigacie tak jak zwykle...
Kymco MXU 500
- bialy_aniolek
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=M_x695mFmEs
tu jest parę filmów... między inymi z dzisiejszej jazdy... głownie woda:)
I jeszcze fotka na prośbę Strugala
Mało brakowały i by fiknął:)
tu jest parę filmów... między inymi z dzisiejszej jazdy... głownie woda:)
I jeszcze fotka na prośbę Strugala
Mało brakowały i by fiknął:)
Kymco MXU 500
niestety ale z extremalnych przepraw i wyciagania kymco nie ma filmików a szkoda
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]