Honda Rincon - Opinie użytkowników
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
Re: Honda Rincon - Opinie użytkowników
no to po poligonie będę coś ogarniał jeśli czas pozwoli , mam jednen problem odnośnie plastiku nie mogę go spasować do reszty- chodzi o plastik osłaniający wlew oleju wyskakuje z tego zaczepu tak jak by miał za mały ząbek, ciekaw jestem czy podgiecie tych prętów by coś dało . A tak na marginesie ma ktoś używane osłony spodu z podstopniami( nie powyginane ) na sprzedaż .
Hmm dziwne u mnie ten plasticzek siedzi i wyjść nie chce.
P.S. Koniecznie przypnij klapkę od schowka trytytką do bagażnika
P.S. Koniecznie przypnij klapkę od schowka trytytką do bagażnika
Ozo Drapers Squad
- jarecki13
mam nowy plastik na tym boczku bo go nie było a tamten od wlewu jest stary z resztą maszyna leżała na tym boczku i tak się zastanawiam czy można to poprawić po przez te preciki co idą pod plastikami aby było idealnie co do reszty plastikow są spasowane elegancko tylko ta mała klapka nie chce się trzymać na tym jednym zaczepie. Co do reszty to stan maszynki jest naprawdę super elegancko pali leci tak jak powinna zero luzów nic nie zgrzyt biegi wchodzą tak jak powinny i co najważniejsze ciągnie od samego początku każdego biegu, tak dla porównania mam innego rincona i mogę śmiało powiedzieć , że moja to perelka w porównaniu do tamtego
- jarecki13
nie dam rady bo jestem na poligonie w orzyszu ale wygląda normalnie nic szczególnego poprostu muszę dobrze spasować lewy bok i chyba problem leży w tych pretach lub ewentualnie ten zaczep jest wyrobiony i nie trzyma się dobrze plastiku
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Wpadnij do mnie, stoi u mnie parę rinconow to sobie popatrzysz co i jak
O-rzesz-ty
O-rzesz-ty
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- jarecki13
już patrzyłem u Jarka bo stał drugi camo ale tam było to samo ,co nie zmienia faktu, że i tak pewne zawitamy u ciebie po poligonie
- jarecki13
panowie zaczynam studiować manuala i ciekawi mnie jedna rzecz, co ile w hondzie wymienia się łańcuszek który napędza wał- chyba że coś źle obejrzałem na rysunku a drugie pytanie to jakie podkladki zastosować do oddzielenia chlodnic od siebie .
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Lancuszek który napedza wał? Mówisz chyba o rozrzadzie?
Spokojnie 10-15 tys km wystarcza oryginal.
Chlodnice na podkladki wtedy bez demontowania plastikow lub dodatkowe przecięcie bokow q chlodnicy olejowej wtedy wiekszy jest odstęp ale trzeba sciagnac chlodnice do ciecia ( trzeba wyjac plastik glowny).
Jak zdejmiesz ten plastik wyczysc sobie dokladnie chlodnice przy okazji.
Spokojnie 10-15 tys km wystarcza oryginal.
Chlodnice na podkladki wtedy bez demontowania plastikow lub dodatkowe przecięcie bokow q chlodnicy olejowej wtedy wiekszy jest odstęp ale trzeba sciagnac chlodnice do ciecia ( trzeba wyjac plastik glowny).
Jak zdejmiesz ten plastik wyczysc sobie dokladnie chlodnice przy okazji.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- jarecki13
no właśnie nie bardzo wiem czy to rozrząd ale idzie na zebatki przy napędzie jeden łańcuszek jest dłuższy a drugi krótszy , co do chłodnicy to czysciutka była no może trochę zakurzona teraz po ostatniej jeździe zauważyłem że zbiera się tam na dole syf i ciężko go usunąć , więc obowiązkowo muszę ja zdystansować