SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Hehe sorrki ...na szybkosci w robocie przeczytalem i myslalem ze padne ... hehe nie wiem jak moglem pomyslec ze to twoje... poprostu skojarzylo mi sie ze ktos wczesniej sie tu udzielal ze wstawi jak dokladnie zrobic swap i utrze nosa Marcinowi... hehe i myslalem ze to wlasnie ta osoba.. bo nie zerklem na awatar kto to pisze.. po chwili mi zaswilalo...hmmm to przeciez nie on... to musza byc jaja...hehe. jeszcze raz prsepraszam ze cie o to posadzilem krzychu... hehe
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
nie jest taki zły ten quad brakuje mu dopieszczenia i poprawienia kilku rzeczy teraz to widać że to przeróbka a chodzi o to by to wyglądało jak seryjny quad najgorszy to ten wydech i dziura zamiast baku on był już kiedyś wystawiony na początku był czerwony najważniejsze że jeździ ktoś go i tak kupi bo cena dość niska ale żeby to mogło latać w terenie to trochę trzeba by poprzerabiać.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
Tak wyglądają koszulki i polar dodam że koszulki są wykonane z materiału termo aktywnego a polar tez jest lepszej firmy tak więc będą trwałe i starczą na długo jeśli ktoś był by chętny to nie ma problemu
- Tomek_LS500cb
Marcin daj ceny za te cudenka... ja sie pisze na koszulke i polar
- Tomek_LS500cb
Na polarze jest haft czy nadruk??
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Koszulka coś ok. 70zł wczoraj z Marcinem o tym rozmawiałem a polar nie wiem bo sam nie wiedział jeszcze.
-
co do cen to Kolega STAMP niech się wypowie ale chodzi tylko o pokrycie kosztów koszulek polarów i nadruku nie będziemy się też bawić w pojedyncze zamawianie niech się każdy zdeklaruje ile osób by chciało i wtedy się zliczy wszystkich i zrobi zamówienie będzie to jeden rzut kto zamówi to będzie miał następnych razy nie będzie chyba że znowu się zbierze więcej osób
-
są to nadruki ale takie dobre raczej nie ma szans by cos sie wytarło czy sprało
- STAMP
- Quad:: ls 500 na dopingu :D
- Imię: Paweł
Panowie cena koszulek to 65zł, cena polaru to 190zł
biała sztuka jest wykonana z materiału termoaktywnego z nadrukiem z grawertonu (to taka lepsza prasowanka) koleś co mi ją robił mówił że jest to wieczne. Pożyjemy zobaczymy:)
Czarna sztuka to dobrej jakości materiał a nadruk wygląda jakby była na niej naklejona folia
Polar jest firmy beta pewnie dlatego cena jest taka:) a nadruk jest zrobiony tak samo jak w przypadku czarnej sztuki.
Jeżeli ktoś jest chętny to dajcie znać.
biała sztuka jest wykonana z materiału termoaktywnego z nadrukiem z grawertonu (to taka lepsza prasowanka) koleś co mi ją robił mówił że jest to wieczne. Pożyjemy zobaczymy:)
Czarna sztuka to dobrej jakości materiał a nadruk wygląda jakby była na niej naklejona folia
Polar jest firmy beta pewnie dlatego cena jest taka:) a nadruk jest zrobiony tak samo jak w przypadku czarnej sztuki.
Jeżeli ktoś jest chętny to dajcie znać.
MORE POWER!
- Tomek_LS500cb
Ok to tak;
-Tomek- koszulka biala+ polar
-...
-Tomek- koszulka biala+ polar
-...