Kwietniowa wyprawa - Kierunek Bunkry !
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Kwietniowa wyprawa - Kierunek Bunkry !
Spoko - tylko pytam z ciekawości
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Łukasz nie ma sprawy, nie mam nic do ukrycia już w tamtym roku wiesz że miałem ochotę na tą wyprawę i zresztą, jest ona uzgadniana od tamtego roku. Tak pod względem naszych oczekiwań, jak również pod względem terminów, ilości oraz poziomu trudności no i ceny
Wszystko znajdzie się w opisie, otwarcie i jawnie tak jak u Was.
Ja i Team żałujemy ze tak wyszło z czasem, bo chcieliśmy z Wami jechać, ale niestety wyjazd w kwietniu z Wami oznaczałby nie tylko poniesienie kosztów - szczególnie dojazdu, ale ponadto stres żeby nic się maszynom nie stało, tym bardziej że już na początku maja mamy imprezę QUadową w Krakowie a około tydzień później wyjazd na Ukrainę.
za dużo w tak krótkim czasie - także ze względów zawodowych i możliwości pobrania urlopów a w przypadku osób mających swoje firmy - nie zarabiania
Gdybyście jechali w drugiej połowie czerwca pewnie byśmy dołączyli
ale dzięki radom i sugestiom dwóch kolegów z QGP, nie wykluczone że w tym roku zrobimy jeszcze Rumunię we wrześniu i to z własnym trakiem i organizacją. Taka opcja mi coraz bardziej chodzi po głowie.
Wszystko znajdzie się w opisie, otwarcie i jawnie tak jak u Was.
Ja i Team żałujemy ze tak wyszło z czasem, bo chcieliśmy z Wami jechać, ale niestety wyjazd w kwietniu z Wami oznaczałby nie tylko poniesienie kosztów - szczególnie dojazdu, ale ponadto stres żeby nic się maszynom nie stało, tym bardziej że już na początku maja mamy imprezę QUadową w Krakowie a około tydzień później wyjazd na Ukrainę.
za dużo w tak krótkim czasie - także ze względów zawodowych i możliwości pobrania urlopów a w przypadku osób mających swoje firmy - nie zarabiania
Gdybyście jechali w drugiej połowie czerwca pewnie byśmy dołączyli
ale dzięki radom i sugestiom dwóch kolegów z QGP, nie wykluczone że w tym roku zrobimy jeszcze Rumunię we wrześniu i to z własnym trakiem i organizacją. Taka opcja mi coraz bardziej chodzi po głowie.
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
My w czerwcu w Bieszczady lecimy
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Czyli taka komercja szyta pod Was ? Myjak Łukasz pisał zrobimy w czerwcu Bieszczady - zagraniczny wyjazd/wyjazdy na razie odpuszczamy , mamy nadzieję ,że Bieszczady zwrócą nam to z nawiązką. Poza tym sporo jeździmy u siebie bo jest gdzie i zawsze jest jakiś nowy kierunek. No i nie chcemy odpuścić Nuklearnej Integracji/ eXpedycji Bunkry - bo to coś od nas dla społeczności quadowej , czym więcej uczestników takich ,, turystyków '' tym więcej poznanych ludzi a to same plusy!!!
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
w rozumieniu że ktoś nam na na nasze zlecenie to organizuje, zabezpiecza, bierze odpowiedzialność za uczestników ale co za tym idzie uczciwie zarabia - TakCzoper pisze:Czyli taka komercja szyta pod Was ?
bardzo fajnie, bo to ciekawy teren - mam nadzieję że macie ustalone i sprawdzone traki, bo niestety jest on obecnie wręcz podobno wrogi dla Quadów. Ale to może są pogłoski niczym nie uzasadnione.Czoper pisze:My jak Łukasz pisał zrobimy w czerwcu Bieszczady
i dlatego robię to co robię na Śląsku i w Małopolsce. Niestety jak pisałem wielokrotnie nie mamy takiej wolności w terenach jak wy (w sensie dużej przestrzeni), dlatego musimy to organizować troszkę inaczej ale jak widzisz na ostatniej wyprawie gdzie nam pykneło trochę kilosów i super tereny, dajemy radę tu na południuCzoper pisze: No i nie chcemy odpuścić Nuklearnej Integracji/ eXpedycji Bunkry - bo to coś od nas dla społeczności quadowej , czym więcej uczestników takich ,, turystyków '' tym więcej poznanych ludzi a to same plusy!!!
Niezmiennie mam nadzieję że uda nam się pojechać gdzieś razem ponownie. Jednak jak pisałem - kwietniowy termin - (nas wykluczył)
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- sebavfr
- Quad:: Polaris sportsmen 570
- Imię: Sebastian
Sławek jak mi się wszystko poukłada i nie przedłużą nam Orlika to 90% bym się z wami zabrał z Mińska to jakieś 400 km w Bieszczady.Zmora1966 pisze:Pewnie dla Ciebie to będzie za daleko, ale jest prawdopodobne że będziemy tworzyć drugą grupę na naszą Ukrainę (ze względu na chętnych) i może być miejsce - puki co jest nas 13 i jeśli się ta liczba utrzyma, to będziemy szukać jeszcze 3-4 raiderów - więcej nie damy rady ze względu na ograniczenia lokalowe w pensjonatach w których nocujemy na naszej wyprawie.sebavfr pisze:Niestety służba nie drużba
Jeśli ubędzie osób to pojedziemy mniejszą grupą - ilość i tak mnie zaskoczyła, założenie było do 8 quadów
Termin wyprawy 14-17 maja (wyruszamy 14 rano z miejsca parkingowego blisko przejścia w Krościenku).
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
dobra będę pamiętał poza tym z Mazowsza ciągnie się 6 quadów, to może będziesz miał towarzystwo.. ale proszę na PW lub na naszym forum na fb.
Tu koledzy mają swój post a my im bruździmy jakąś Ukrainą jak byś pojechał to CFki byłyby w przewadze - i to nawet 500
Tu koledzy mają swój post a my im bruździmy jakąś Ukrainą jak byś pojechał to CFki byłyby w przewadze - i to nawet 500
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Domniemywałem Sławek ,że coś sami ,, szyjecie '' zwłaszcza że Mazowsze sami wprawni rajderzy i Wasza grupa.............. już się podpaliłem ........ale na razie jakoś na komercję nie mogę się zdecydować, wolę swobodę wyboru zwłaszcza ,że z zawsze mogę liczyć na Łukasza. Mam nadzieję ,że będziecie zadowoleni z takiej formy wyjazdu !
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Wcale nie sami wprawni, będą też mało zaawansowani. Nastawiamy się bardzo na integrację i współpracę w czasie tej wyprawy. Teren nie będzie ustawiony pod wyczyn tylko turystyka z dużą ilością jazdy technicznej. Więc riderzy/ki z mniejszym doświadczeniem będą quadować na równi ze starymi (chodzi oczywiście o doświadczenie , a nie wiek Sławku) wygami.
A wyjazd w Bieszczady organizujecie w takiej samej formule jak Bunkrowe Integracje?
A wyjazd w Bieszczady organizujecie w takiej samej formule jak Bunkrowe Integracje?
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
Tak dokładnie w takiej samej tylko ograniczymy ilość uczestników, niestety nie wyobrażam sobie jazdy w 30 quadów w górach gdzie teren jakby nie było będzie zróżnicowany.
Będzie to raczej taki "lokalny" wyjazd z miejscami dla chętnych
różnica jedynie będzie w długości wyjazdu bo jedziemy od soboty do soboty. I same namioty, no może pierwszy nocleg w hotelu
Będzie to raczej taki "lokalny" wyjazd z miejscami dla chętnych
różnica jedynie będzie w długości wyjazdu bo jedziemy od soboty do soboty. I same namioty, no może pierwszy nocleg w hotelu
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son