Quad 20,000 - 30,000 zł
Re: Quad 20,000 - 30,000 zł
X7 wygląda praktycznie tak samo jak x5 a więc to chyba ta sama rama co cf moto 500.
Ozo Drapers Squad
Napisałem garść informacji które mi podał sprzedawca. On też może być omylny. Quad stoi w kraku kto tam będzie nich podjedzie, obejrzy, zrobi zdjęcia i będziemy mieli więcej info Problem jest z dostępnością ponoć do sprzedaży dopiero przyszły rok...
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Jak patrzę na Outa 500L to uważam , że to jest dopiero chińska robota - moja CFka (czy choćby CF550) przy nim wygląda profesjonalnieDKfan pisze: Nie chcę się tutaj narzucać ale przydałby się test nowego Outlandera 500L, w końcu to zupełnie nowy produkt Can-Ama w segmencie w którym bomba do tej pory niewiele miała do powiedzenia.
Może zaproponujsz im jakieś testy no i testy Cforce 550 ze wspomem też by się przydały.
ja ma zamiar się wybrać do dilera w Krakowie i przynajmniej oglądnąć...może uda się ich namówić na przejażdżkę...
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Czekam koledzy niecierpliwie aż ktoś poogląda tą 550 bo chciałbym już ją mieć w garażu a widzę że po Krakowie pojawia się już i w Zakliczynie. Natomiast nie wiem dlaczego opisują go jako pojemność 500 "Pojemność skokowa: 495 cc"
http://www.cf-moto.eu/index.php/atv_cfmoto_de_at.html
Jest tam też cf moto 600 EFI to już w ogóle pierwsze słyszę...
Lecą ceny zwykłych 500 pewnie EFI jak będzie mało awaryjne wymiecie wszystko
I z innej beczki macie może wyrobioną opinie co do serwisów Bielsko-Biała, Skoczów, Kraków ??? Albo może coś innego w tych okolicach bo gdzieś to muszę kupić i gdzieś serwisować...
http://www.cf-moto.eu/index.php/atv_cfmoto_de_at.html
Jest tam też cf moto 600 EFI to już w ogóle pierwsze słyszę...
Lecą ceny zwykłych 500 pewnie EFI jak będzie mało awaryjne wymiecie wszystko
I z innej beczki macie może wyrobioną opinie co do serwisów Bielsko-Biała, Skoczów, Kraków ??? Albo może coś innego w tych okolicach bo gdzieś to muszę kupić i gdzieś serwisować...
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Serwis w Krakowie omijaj szerokim łukiem
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
I spokojnie poczekaj na Cforce 550
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Podejrzewam że taka właśnie jest koncepcja na 500L, ma wyglądać gorzej niż 500 i nie stanowić wewnętrznej konkurencji dla produktu w zasadzie identycznego technicznie a odróżniającego się jedynie kompletem plastików i ceną. Ma kusić nowych klientów którzy do tej pory kupowali Sportsmana 500/570, Ranchera 500 czy BF650 jednocześnie przekonując zdeklarowanych odbiorców Can-ama, że nie zapewnia odpowiedniej dawki lansu do jakiej są przyzwyczajeni. W mojej opinii, świetny produkt.Zmora1966 pisze:
Jak patrzę na Outa 500L to uważam , że to jest dopiero chińska robota - moja CFka (czy choćby CF550) przy nim wygląda profesjonalnie
A urodowo bynajmniej nie jest to zbliżone do chińczyków, to prawie kopia BF300.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
nowa honda do 30 tys. l
Witam. Czytam forum i widze ze ciezko jest kupic uzywanego dobrego quada. Tymbardziej ze nie mam zielonego pojecia o nich. To moj drugi quad pierwszy to buyang 300 - pojezdzilem nim 2 H i padla skrzynia.... teraz chce kupic japonca raz a dobrze. moje pytania to czy warto kupic nowego?? na co zwrocic uwage przy kupnie. jakiego quada kupic ?? mysle o 420 cc , quad glownie do jazdy po drogach , polu, zima do odsniezania, troche blota itp i ostatnie pytanie czy cena quada szybko spada w dol ?? duzo strace na sprzedazy za pare lat? i gdzie kupic takowego quada ktos cos poleci?
Tak sobie czekam i czekam na tą 550 i jak słyszę że mają być marzec kwiecień (2015)
i że pewnie kilka miesięcy będzie problem z częściami to się zastanawiam czy nie olać tego i nie kupić x8 ze wspomaganiem. Zerknąłem dziś i widzę że x8 efi można około 30 tysi za 2014 rok dostać. Prawda to czy też ścieme walą?
Doradźcie panowie czy mój poziom zadowolenia z x8 będzie wart tych pieniędzy które by trzeba było dołożyć
i że pewnie kilka miesięcy będzie problem z częściami to się zastanawiam czy nie olać tego i nie kupić x8 ze wspomaganiem. Zerknąłem dziś i widzę że x8 efi można około 30 tysi za 2014 rok dostać. Prawda to czy też ścieme walą?
Doradźcie panowie czy mój poziom zadowolenia z x8 będzie wart tych pieniędzy które by trzeba było dołożyć
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
CF Moto 800 każda ma efi bo efi to wtrysk
Z EPS kosztuje około 35-36 tyś.
Za 30-31 tyś spokojnie kupisz 14 rok o oznaczeniu CFORCE
Z EPS kosztuje około 35-36 tyś.
Za 30-31 tyś spokojnie kupisz 14 rok o oznaczeniu CFORCE
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son