Zlot quadowy Biskupice
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
Re: Zlot quadowy Biskupice
Witam tez się pisze razem z kumplem:; 2 lucyfery co do terminu to proponuje wiosnę kwiecień lub maj....
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
już wam mówię że będzie to maj lub czerwiec chcemy by wcelować w taki termin gdzie na Biskupicach nie ma żadnej imprezy bo wtedy lipa z jazdy a nie chce też rezerwować całego toru dla nas bo wtedy trzeba zapłacić 1500 zł za tor tylko dla siebie a co mi przeszkadza że akurat ktoś sobie przyjedzie też pojeździć a tak to wpadamy każdy płaci 20 zł i jeździ cały dzień żarcie picie na miejscu auto przyczepy też mają gdzie stać bo to prywatny zamkniety teren nocleg też kto ze chce zostać na noc to zostanie kto nie to pojedzie ale to wszystko juz załatwi sie na miejscu nie będzie z tym problemu
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Wiec niestety mimo szczerych checi ja odpadam [emoji22]
-
- Quad:: Lucky Star 500
- Imię: Bartek
Nie martwie sie o auto tylko zeby alkocholu z przyczepki nie rozkradli bo skoro 2 dni impreza to trzeba sie zaopatrzyc
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Spoko spoko tam alkochol na miejscu maja w barze
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
ja też tak myślę że w dzień pojeździmy obskoczymy pustynie i inne fajne tereny z torem na Biskupicach włącznie a na wieczór melanż przy ognisku
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Zapowiada się nieźle ... Ozimek84 alkohol przyczepka będzie przywozil Hehe ojjjj będzie się działo. ....
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Dobra narazie mogę wam powiedzieć tyle że zlot może być zorganizowany albo w maju albo pod koniec czerwca dwa ostatnie weekendy. Ale raczej będzie to któryś weekend majowy tylko musimy dokładnie z Marcinem dogadać się z właścicielem toru kiedy napewno.
-
- Quad:: Lucky Star 500
- Imię: Bartek
Bo integrowac to sie trzeba umiec a bez wody rozmownej to słaba integracja...
- Tomek_LS500cb
Hehe dobrze gadasz..... polać mu!!!
No szkoda ze w tym terminie będzie ten zlocik. ... taka integracja mię ominie..... ale mam nadzieje ze jest to pierwsza ale nie ostatnia. .. następny zlot Panowie poproszę w sierpniu.... bo właśnie jest to okres urlopowy
No szkoda ze w tym terminie będzie ten zlocik. ... taka integracja mię ominie..... ale mam nadzieje ze jest to pierwsza ale nie ostatnia. .. następny zlot Panowie poproszę w sierpniu.... bo właśnie jest to okres urlopowy