Wrześniowa wyprawa - Kierunek Bunkry !
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Re: Wrześniowa wyprawa - Kierunek Bunkry !
dobra temat forum ATV jest dla mnie definitywnie zakończony - tym samy mogę zacząć podejmować działania prawne jakie sobie zaplanowałem gdyż już mnie nic nie wiążę z ATV Polska
Jak rozumiem wpisy które są dokonywane na tym forum....cytuje:
Jak rozumiem wpisy które są dokonywane na tym forum....cytuje:
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
-
- Quad:: xmr
- Imię: Maciej
Brawo Najwyższa pora trzeba się zjednoczyć czytając ostatnie wypowiedzi bierzmy się do działania . Sławku tak jak rozmawialiśmy i na wośpie i na spotkaniu jestem za i działajmy cieszę się że są ludzie którzy myślą podobnie i mają podobny cel
facebook Atv4funMx
skoro zostałeś zbanowany to już nie masz konta użytkownika! pomawiałeś??
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
czy moje Posty na Quadziku pomawiają?...
przecież wszystkie są i wiele z nich czytałeś..
Pozostawiam to pod ocenę innych. Ja, jak również Pani Prezes jesteśmy stroną (wg terminologi prawniczej) więc się nie wypowiadam gdyż mogę nie być obiektywny.
Poza tym naprawdę nie ma to już dla mnie znaczenia - temat się dla mnie zamknął. Mam na głowie inne załatwiania tak w pracy jak w związku z działaniami Quadowymi. Będzie mnie dużo w wielu miejscach i jestem pewny że nieraz będę mógł to napisać o fajnych sprawach które dotyczą naszego środowiska.
przecież wszystkie są i wiele z nich czytałeś..
Pozostawiam to pod ocenę innych. Ja, jak również Pani Prezes jesteśmy stroną (wg terminologi prawniczej) więc się nie wypowiadam gdyż mogę nie być obiektywny.
Poza tym naprawdę nie ma to już dla mnie znaczenia - temat się dla mnie zamknął. Mam na głowie inne załatwiania tak w pracy jak w związku z działaniami Quadowymi. Będzie mnie dużo w wielu miejscach i jestem pewny że nieraz będę mógł to napisać o fajnych sprawach które dotyczą naszego środowiska.
Ostatnio zmieniony sob 24 sty, 2015 przez Zmora1966, łącznie zmieniany 1 raz.
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
no i właśnie jeśli chodzi o będzie mnie dużo w wielu miejscach .........
ze względu na nawał terminów quadowych w zbliżonym okresie Wasza kwietniowa impreza tym razem bez mojego udziału.
Nie udźwignę tylu wydarzeń quadowych w tak krótkim okresie: czasowo, sprzętowo i rodzinnie, że o kasie nie wspomnę
Dobrej zabawy
ze względu na nawał terminów quadowych w zbliżonym okresie Wasza kwietniowa impreza tym razem bez mojego udziału.
Nie udźwignę tylu wydarzeń quadowych w tak krótkim okresie: czasowo, sprzętowo i rodzinnie, że o kasie nie wspomnę
Dobrej zabawy
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
No cóż Sławek - samo życie, bawić się zapewne będziemy dobrze zrobimy abyś zobaczył
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Nie wątpię że będziecie się świetnie bawić i o to w tym chodzi
Dziś mogę potwierdzić że również pozostali członkowie ZaZu teamu nie przyjadą co nie było jeszcze takie oczywiste - bo jakby nie było w grupie panuje demokracja (choć racja musi być po mojej stronie - to oczywiście żart )
My mam zamiar również dobrze się bawić poza granicą Polską i też się podzielimy się naszymi filami, zdjęciami i relacją - założenie jest że będzie to nasz pierwszy w tym roku ale nie ostatni wyjazd (gdyż już marzy mi się inny cel )
Dziś mogę potwierdzić że również pozostali członkowie ZaZu teamu nie przyjadą co nie było jeszcze takie oczywiste - bo jakby nie było w grupie panuje demokracja (choć racja musi być po mojej stronie - to oczywiście żart )
My mam zamiar również dobrze się bawić poza granicą Polską i też się podzielimy się naszymi filami, zdjęciami i relacją - założenie jest że będzie to nasz pierwszy w tym roku ale nie ostatni wyjazd (gdyż już marzy mi się inny cel )
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- bllue
- Quad:: Yamaha Grizzly 700
- Imię: aGa
My również odpadamy, drugi raz na pomorze Paweł nie chce jechać a ja sama nie pojadę jeśli będzie edycja jesienna i nie będzie to ta sama trasa co w zeszłym roku to z chęcią znowu się z wszystkimi spotkamy
- migacz
- Quad:: CF Moto Allroad 500
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Czy II edycja Kierunek Bunkry się odbędzie, bo już się pogubiłem. Bardzo chętnie wziąłbym udział. 2 tygodnie temu wybrałem się do Borne Sulinowa i Kłomina, ale ze względu na krótki dzień, nie zdążyłem za dużo zobaczyć.
https://rollcenter.pl/ - rolety u moskitiery że mucha nie siada
Tak kolego - planujemy na koniec kwietnia 3 dniowy wyjazd piszesz się ?
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>