Zlot quadowy Biskupice
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Zlot quadowy Biskupice
Kto był by chętny przyjechać?
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Zlot quadowy Biskupice
Jak na poczatku sierpnia to ja sie pisze przy okazji odwiedzin Marcina... bo to chyba tamte rejony??....
- beben1982
- Kontakt:
Tak Biskupice są ok. 40km mnie a od Marcina jakieś 25km tak że nie daleko.
A co od daty to trzeba by się umówić na najdogodniejszą żeby każdemu pasowało.
A co od daty to trzeba by się umówić na najdogodniejszą żeby każdemu pasowało.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
nigdy nie będzie tak że każdemu będzie pasowało ale raz kozie śmierć ustalimy jakąś datę w sezonie wakacyjnym i kto będzie mógł to przyjedzie
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- beben1982
- Kontakt:
Ale jak ustalimy date zlotu to każdy może będzie kombinował żeby na nim być.
- Tomek_LS500cb
Ja tylko daje propozycje... hehe... 9 sierpien.. niedziela... a tak przy okazji prawdopodobny odbior lucyfera ze stajni Marcina
A tak powaznie to jak bedzie w innym terminie to spoko... ja akurat wtedy bede w Polsce i to jest jedyny termin na ktorym JA moge sie pojawic... luzna propozycja
A tak powaznie to jak bedzie w innym terminie to spoko... ja akurat wtedy bede w Polsce i to jest jedyny termin na ktorym JA moge sie pojawic... luzna propozycja
Ja jestem na tak poproszę tylko podajcie datę i jestem miałem przyjemność tam być juz na złocie quadowy 2 dni i było bardzo fajnie
-
no bo nie było by głupio właśnie by były to 2 dni sobota i Niedziela w sobotę zacząć wcześnie pojeździć a wieczorem nad zalew w Kostkowicach ognisko kiełbachy w niedziele jakaś obiazdówka do godzin popołudniowych i na spokojnie sie rozjechać tak by każdy wieczorkiem był w domu.
-
a właściwie to zagadam z właścicielem na Biskupicach może mi sie uda zorganizować to jakoś fajnie żarcie, ognisko ,napoje będą na miejscu karnet na cały dzień jazdy teren zamknięty nikomu nic do tego nawet jak ktoś by chciał wypić jedno piwo to bez stresu teren prywatny stamtąd mamy kilka kilometrów lasami na pustynie Siedlecka wiec na brak atrakcji narzekać nikt nie będzie
Ostatnio zmieniony pt 30 sty, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tomek_LS500cb
Brzmi obiecujaco.... myslcie Pany myslcie... jak sie wstrzele w termin to napewno bede...
Tak tu glosno na forum o polarach itp... a moze my bysmy chociaz jakies koszulki jako posiadacze lucynek sobie sprawili... a moze i dedykowane do zlociku... co wy na to?
Tak tu glosno na forum o polarach itp... a moze my bysmy chociaz jakies koszulki jako posiadacze lucynek sobie sprawili... a moze i dedykowane do zlociku... co wy na to?