Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
jest Renegade xxc 1000r był krótki XTP 1000 był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
jeden z najfajniejszych filmików, zrobionych przez Hondę
Pasuje do nas jak ulał. Zawsze wracając do domu z wyprawy jest już w głowie jakiś plan
Po wyprawie życie mi się zmieniło, już nie jest takie samo i już nie będzie.
Co będzie po chinach, czy jeszcze wrócę do swojej pracy, zwyczajów - nie wiem. Wiem jednak , że będę rozbity, myślami, snami tam a rzeczywistość tutaj.
Co będę robił dalej, nie wiem ? Co będzie - nie wiem . Wiem, że będzie już inaczej...
Wielkiego? Czy ja wiem.
Jak będzie dobra jakość nadruku to wcale nie musi być wielkie.
To samo jeśli chodzi o nadruk na ciuchach.
Wg mnie bez problemu wszystko się zmieści.
był CF Moto 800
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Pingwin a możesz zrobić taki wic że wywalasz kontynenty a zostawiasz napis z quadowcem lub II wersja napis z quadowcem + zarys tylko Chin i Polski z tą strzałką tak jak przedstawiłeś to kolorami czyli po prostu usuwasz zarys kontynentów ? sory że marudzę ale żeby powstało jedno fajne logo czasami trzeba zrobić ich i sto
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną...... <www.atvmoto.pl>
Daniel możesz mniej więcej nakreślić jak będziecie się poruszali?
Chodzi mi o kierunek.
był CF Moto 800
był CF Moto 800