zakup nowej cf 500 moj pierwszy quad
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Re: zakup nowej cf 500 moj pierwszy quad
a dobrą lede kupisz już za 300 zeta i masz 6tys ln
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- Supriseme
- Quad:: X8, Scrambler 1000xp
- Imię: Szymon
Panowie juz dawno zainstalowana 120Watt
Bardziej interesuje mnie cos na droge, niestety z wlaczonym ledem dojazd do terenu jest raczej malo prawdopodobny - oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
U mnie wygląda to taksebtur pisze:Natomiast leda mechanicznie zamontowałem sam - podobnie jak u ciebie Łukasz jeśli dobrze z tego małego obrazka widzę tzn. przykręciłem dwie blaszki gr 3 mm do śrub mocujących bagażnik przewierciłem dwa otwory i zamocowałem.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- sebtur
- Quad:: supermoto 150, cf moto 500 L-X5
- Imię: Sebastian i Antek
Łukasz - zgrabnie led zmieścił ci się pod bagażnik i prawie licuje się z rurką do której jest przymocowany u mnie led zdecydowanie wysunięty jest do przodu o grubość obudowy co naraża go bardziej na uszkodzenie w razie jazdy np. o wystające gałęzie ale nie mogłem go głębiej wsunąć pod bagażnik ( za długi ok 2,5 cm).
A wracając do braku wpisu w książce gwarancyjnej - mam nadzieje, że w serwisie podłączyli inst. elektryczną led prawidłowo i nic się złego nie wydarzy a gdyby jednak to chyba nie wyprą się w żywe oczy!
A wracając do braku wpisu w książce gwarancyjnej - mam nadzieje, że w serwisie podłączyli inst. elektryczną led prawidłowo i nic się złego nie wydarzy a gdyby jednak to chyba nie wyprą się w żywe oczy!
Easy to tylko 12 V ja wiem ze są rożne spece ale to są 2 kabelki
Ozo Drapers Squad
- oolsztyniak
- Moderator
U mnie też były dwa kabelki a po montażu i chwilowej jeździe nagle brak prądu w quadzie
Okazało się, że przewody były słabo zaizolowane, gdzieś się zwarły i bezpiecznik spalony - całe szczęście tylko bezpiecznik.
Będziesz na następnym przeglądzie to powiesz, żeby Ci wpisali.
Okazało się, że przewody były słabo zaizolowane, gdzieś się zwarły i bezpiecznik spalony - całe szczęście tylko bezpiecznik.
Będziesz na następnym przeglądzie to powiesz, żeby Ci wpisali.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Hej.
Nie chce zakładać nowego tematu to tu zapytam.
Podpowiedzcie w temacie opon do CF 500 które z ori serii są wg was lepsze do jeżdzenia wszędzie (OFF) poza pływaniem w błocie i wodzie? Te co dają do Camo czy te jodełki co idą do black/orange edition)?
Felgi stalowe.
Nie chce zakładać nowego tematu to tu zapytam.
Podpowiedzcie w temacie opon do CF 500 które z ori serii są wg was lepsze do jeżdzenia wszędzie (OFF) poza pływaniem w błocie i wodzie? Te co dają do Camo czy te jodełki co idą do black/orange edition)?
Felgi stalowe.
V2.....sound of madness
- oolsztyniak
- Moderator
Weź CST ABUZZ , innova jest "bardziej błotna" a Abuzz jest bardziej "all"
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Innova jest zdecydowanie lepsza w terenie, na sniegu, blocie, liscie osobiscie wybralbym tylko taka opone bo jest wszechstronna. Abuzz to opona moim zdanem z glebszym bieznikiem i dluzej sie zuzywa na asfalcie ale to moje zdanie do tej opony. Narazie nie jestem z niej zadowolony bo przeciez quad nie jest po to aby omijac wszelkie niedogodnienia mieszkajac w gorach chociaz wydaje mi sie ze na lodzie bardzo dobrze sobie radzi.
Panowie i Panie stalo sie sprzedalem moja 500. Co moge powiedziec o tej maszynie dla przyszlych uzytkownikow? Kupujcie jesli chcecie aby uzytkownicy firmowek byli zawstydzeni mozliwosciami tego quada wilkoscia oraz konfortem jaki on daje. 2 osoby maja mase miejsca. awaryjnosc przynajmniej w moim przypadku zerowa. Mina kierowcow firmowek bezcenna quad w niczym nie odstaje no chyba ze jest lepszy na podjazdach czy kupilbym go jeszcze raz. TAK i nic innego przyzwoita cena, jakosc... ciesze sie ze nie dalem sie namowic na droga firmowke bo naprawde w terenie nie odstawalem no chyba ze bylem pierwszy na szczycie gory wady to zdecydowanie miejsce na tablice rejestracyja zawsze ja zerwiecie w terenie. Lampy niestety zawsze musza byc uszczelnione i moim zdaniem za slabe tarcze i klocki seryjne. Jednak kazdy ale to kazdy pojazd ma wady czy to firmowka czy nie,tylko nie wszyscy maja odwage o nich napisac ja od dzis na cf mowie ze to quad dla ludzi madrych, odwaznych nie muszacych siebie dowartosciowywac logiem firmowym jeszcze raz polecam i oczywiscie sam zamieniam na cf moto.