Felerny Twin picks
Felerny Twin picks
Czy znajdzie sie ktos kto pomoze mi znalesc serwisowke lub w jakis inny sposob rozruszac suzuki twin picksa 700. Krotki opis co go boli. Miga sie lampka <BELT> i gad nie wchodzi na obroty. Belt inaczej pasek. Pasek jest nowy. Ja mysle , ze jest to jakis blad , ktorego nie wiem jak usunac. Dodam ,ze quad niema zadnego wejscia diagnostycznego. Jest on na dwoch gaznikach. Prosze o pomoc , moze jakies serwisowki .............................................. sam juz niewiem co mam z tym zrobic. Dzieki z gory.
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
wpisz w szukaj tutaj na forum check belt to raczej powinno ci pomoc
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
grimm2:
Ruszko, Dzieki WIELKIE zgasilem belta dzieki twojej pomocy. J
<wow> pierwszy raz komus pomoglem w taki sposob na forum:D jednak szczerze wam powiem ...najlepsza lekturą jest sobie poczytac forum (samo dla siebie - klikajac np pokaz posty od ostatniej wizyty) i tam kazdy temat chociaz zobaczyc pierwsza strone ... to juz cos nauczy ...o tym check belcie dowiedzialem sie wlasnie w taki sposob (czyt. np wypowiedz aXcida w jakims temacie o belcie):)
powodzenia w dalszej zabawie z quadem:D i gumowych drzew
Ostatnio zmieniony czw 25 paź, 2007 przez Ruszko, łącznie zmieniany 1 raz.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
nie zycz gómowych drzew bo za co sie z bagienka wyciagniesz
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- Ruszko
- Moderator
- Kontakt:
hehe to ma tak jezdzic zeby sie nie zakopal:P hehe:)
a no to zycze ci twardych drzew przy wyciaganiu quada...a gumowych przy jezdzie:D
a no to zycze ci twardych drzew przy wyciaganiu quada...a gumowych przy jezdzie:D
- prezziguzzi
- Kontakt: