SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
a taką wczoraj dostałem wiadomość na olx od jakiegoś znawcy quadów
(domez 123)
Prosze nie wprowadzac ludzi w blad, raptor 700 ale chyba chinska podrobka ma 43 koni.... Raptor 700 ma okolo 70+ i nie ma lepszego quada torowego
(domez 123)
Prosze nie wprowadzac ludzi w blad, raptor 700 ale chyba chinska podrobka ma 43 koni.... Raptor 700 ma okolo 70+ i nie ma lepszego quada torowego
Ostatnio zmieniony wt 20 sty, 2015 przez Marcin ATV SWAP Garage, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Trzeba było odpisać
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
to właśnie zrobiłem a napisałem tak
Po pierwsze raptor 700 to nie jest quad na tor !!! tylko jego brat yamaha YFZ 450
Po drugie raptor 700 fabrycznie ma 48km
po 3 przed tym quadem miałem raptora 700R GYTR
Następnym razem zanim wyskoczysz z taka głupotą to poczytaj dowiedz się bo widać że nie masz zielonego pojęcia w tym temacie a twoją wypowiedź skopiuję i wkleję na forum niech się chłopaki trochę pośmieją
a on mi teraz odpisał tak
domez123
Bedzie beka:)
Zablokuj użytkownika
Wysłane z telefonu dzisiaj, 08:45 domez123
A lucy star jest chinski?;(
Zablokuj użytkownika
Wysłane z telefonu dzisiaj, 08:47 domez123
Nie wiem jak mozna zamiast markowego quada wybrac chinski złom strach tym jechac powyzej 50 a co dopiero 150 o.o
Zablokuj użytkownika
Wysłane z telefonu dzisiaj, 08:50 domez123
Posmiac sie mozna z ciebie za zgrywanie kozaka, ktos kto jezdzil markowym quadem to szcza na chinska masowke, widocznie jezdziles yamaha ale chyba w grze
ale już mu nie będę odpisywał bo to mi już kogoś przypomina więc nie ma sensu sie w gatki wpuszczać
Po pierwsze raptor 700 to nie jest quad na tor !!! tylko jego brat yamaha YFZ 450
Po drugie raptor 700 fabrycznie ma 48km
po 3 przed tym quadem miałem raptora 700R GYTR
Następnym razem zanim wyskoczysz z taka głupotą to poczytaj dowiedz się bo widać że nie masz zielonego pojęcia w tym temacie a twoją wypowiedź skopiuję i wkleję na forum niech się chłopaki trochę pośmieją
a on mi teraz odpisał tak
domez123
Bedzie beka:)
Zablokuj użytkownika
Wysłane z telefonu dzisiaj, 08:45 domez123
A lucy star jest chinski?;(
Zablokuj użytkownika
Wysłane z telefonu dzisiaj, 08:47 domez123
Nie wiem jak mozna zamiast markowego quada wybrac chinski złom strach tym jechac powyzej 50 a co dopiero 150 o.o
Zablokuj użytkownika
Wysłane z telefonu dzisiaj, 08:50 domez123
Posmiac sie mozna z ciebie za zgrywanie kozaka, ktos kto jezdzil markowym quadem to szcza na chinska masowke, widocznie jezdziles yamaha ale chyba w grze
ale już mu nie będę odpisywał bo to mi już kogoś przypomina więc nie ma sensu sie w gatki wpuszczać
- krzychsolt
- Quad:: Lucyfer LS 500
- Imię: Krzysiek
Ale beka jest
Jak nawet nie wie, że lucky to nie china
Jak nawet nie wie, że lucky to nie china
ala tak zawsze jest ze w jakies dziedzinie znajdzie sie ''element'' który zna sie lepiej
a ten ls z g-ic pewnie stał w mototredzie w TG - krótko nie polecam
a ten ls z g-ic pewnie stał w mototredzie w TG - krótko nie polecam
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Hehe dobre!!! Podejrzewam ze byl to jakis 10 latek ... chociaz tez moze nie do konca... moze jakis znajomy pana "E".... albo ktos z rodziny... a moze to naprawde ten 10latek hehe...
Pieniactwo i dogryzanie innym to nasz sport narodowy... pewnie jak by taka dyscypline na olimpiadzie wprowadzili to za kazdym razem Polska by miala zloto!!!!
Zycze kazdemu posiadaczowi raptora mocy 70+ hehe
A nam... biednym posiadaczom obszczanych... masowych... chinioli... zeby trafily do Swap Garage i nie byly juz takie masowe...chinskie(koreanskie...wietnamskie...tailandzkie) a choc troche japonskie + taiwanskie...
Pozdrowienia dla PIENIACZY...oby zylo wam sie dostatnio!!!!
Pieniactwo i dogryzanie innym to nasz sport narodowy... pewnie jak by taka dyscypline na olimpiadzie wprowadzili to za kazdym razem Polska by miala zloto!!!!
Zycze kazdemu posiadaczowi raptora mocy 70+ hehe
A nam... biednym posiadaczom obszczanych... masowych... chinioli... zeby trafily do Swap Garage i nie byly juz takie masowe...chinskie(koreanskie...wietnamskie...tailandzkie) a choc troche japonskie + taiwanskie...
Pozdrowienia dla PIENIACZY...oby zylo wam sie dostatnio!!!!
No nie.. Po takiej opini eksperta to ja zakladam ogranicznik na 49 km/h i koniec. Nie bede ryzylowal zycia na tak slabym quadzie :p w ogole moze kupie raptora i wtedy go Marcin ze swapuje to bedzie okej :p
-
Niezły koleś nie uśmiałem się rano żoną przy śniadaniu jak to czytałem na głos by i ona słyszała
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
Marcin a gdzie znajduje się czujnik (jeżeli taki jest) od światła stopu???? w hamulcu ręcznym jest tylko w nożnym się nie zapala....
-
są dwa włączniki jeden przy klamce hamulca na kierownicy i drugi osobny przy dzwigni hamulca nożnego taka sprężynka jest do niego podczepiona naciskając noga dzwignie sprężynka ma ciągnąc za taki bolczyk wystający w dół z tego włącznika a od góry przy ramie idzie do tego kabelek i kostka zewrzyj na krótko jak się zaświeci stop to znaczy że prąd dochodzi czyli walcz z tym włącznikiem może sprężynka sie wyciągneła i nie wyciąga bolczykla tyle ile powinna i nie załącza to wyciągnij go ręcznie i sprawdź czy działa .