Cf 500 - Handbary
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Cf 500 - Handbary
Do jazdy tego typu quadem na początek wystarcza ci wysokie powyżej kostki sznurowane buty typu wojskowego lub turystycznego i kask typu dual, czyli enduro ale z szybką np. Airoh s5
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- rzeznikczek
- Quad:: CF Moto 500 BE, 550. X8 :D
- Imię: Robert
odgrzewam stary temat
ostatni rok jeździłem z hanbarami x-atv a ostatni miesiąc z nowymi od simsona:D
wg mnie są lepsze, większe, plastik odgina się a nie pęka nawet na zimnie sprawdzone przy -12C, super łatwy montaż, większa powierzchnia ochrony przed gałęziami i wiatrem choć bez ciepłych rękawic i podgrzewanych manetek nie da rady.... i 100zl tańsze , jedyna wada to drgania które czasem zdarzają się na postoju
musiałem kupić nowe handbary bo x-atv pękły na mrozie gdy lekko zaczepiła o nie gałąź..
zobaczcie sami, warto zamontować. montaż trwa 3-6min
ostatni rok jeździłem z hanbarami x-atv a ostatni miesiąc z nowymi od simsona:D
wg mnie są lepsze, większe, plastik odgina się a nie pęka nawet na zimnie sprawdzone przy -12C, super łatwy montaż, większa powierzchnia ochrony przed gałęziami i wiatrem choć bez ciepłych rękawic i podgrzewanych manetek nie da rady.... i 100zl tańsze , jedyna wada to drgania które czasem zdarzają się na postoju
musiałem kupić nowe handbary bo x-atv pękły na mrozie gdy lekko zaczepiła o nie gałąź..
zobaczcie sami, warto zamontować. montaż trwa 3-6min
Napisz coś więcej o tych simsonach, jak się montuje, gdzie kupuje etc
- rzeznikczek
- Quad:: CF Moto 500 BE, 550. X8 :D
- Imię: Robert
kupiłem na aledrogo
http://allegro.pl/show_item.php?item=5208757228&snapshot=MjAxNy0wMS0xMlQxNDo1OToyOFo7YnV5ZXI7MWNlNGZmMTBmMTkwNWYzYmE0YzQ4Y2JhMmE3OGM1ZDJhZGQyN2FmZTY4OTA5NWFkODUwMjA1ZjUzYTc4NDE4Mg==
koszt 27zl + przesyłka 8-18zl
montaż to prościzna, wystarczy odkręcić nakrętkę wyjać śrubę od rączki hamulca, nałożyć hanbar i włożyć śrubę, przykręcić nakrętkę
dziecinnie proste... a z tymi xatv prawie godzinę zajeło mi, bo nie ma miejsca na nie i trzeba wszystko na boki przesywać...
http://allegro.pl/show_item.php?item=5208757228&snapshot=MjAxNy0wMS0xMlQxNDo1OToyOFo7YnV5ZXI7MWNlNGZmMTBmMTkwNWYzYmE0YzQ4Y2JhMmE3OGM1ZDJhZGQyN2FmZTY4OTA5NWFkODUwMjA1ZjUzYTc4NDE4Mg==
koszt 27zl + przesyłka 8-18zl
montaż to prościzna, wystarczy odkręcić nakrętkę wyjać śrubę od rączki hamulca, nałożyć hanbar i włożyć śrubę, przykręcić nakrętkę
dziecinnie proste... a z tymi xatv prawie godzinę zajeło mi, bo nie ma miejsca na nie i trzeba wszystko na boki przesywać...