LS 400 problem z chłodzeniem
Re: LS 400 problem z chłodzeniem
sprzęt jest na gwarancji to mam nadzieje że mi to zrobią
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
załóż korek jak przyjdzie a jak nadal tak będzie to wal na gwarancją niech robią .
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
ok pytanie jest jedno jeśli to uszczelka to dlaczego puściła
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
A dlaczego puszcza uszczelka w autach?? Przyczyn moze byc wiele.... moze ktos przy cylindrze grzebal??... moze zmeczenie materialu??.. moze wada fabryczna?...
Zasada jedna... uczelka pod glowice jest jednorazowego uzytku... jesli ktos raz odkreci glowice... uszczelka do wymiany...
Zasada jedna... uczelka pod glowice jest jednorazowego uzytku... jesli ktos raz odkreci glowice... uszczelka do wymiany...
ale kupiłem go nowego więc musiałem go przegrzać . Myślicie że gwarancja to goarnia
- Tomek_LS500cb
Zadzwon do serwisu i zapytaj o warunki gwarancji w takim przypadku... przed tym jak tam pojedziesz...
-
dokładnie najpierw wypytaj o warunki żeby cie w bambuko nie zrobili nigdy nie mów że jeździłeś w terenie tylko po ulicy i to rzadko w niedzielę z dzieckiem a to że się tak stało no cóż cały czas to powtarzam fajny quad z ciulowym silnikiem żaden silnik nie jest dobry w accessie nawet 450 może to jeździ ale bardzo słaba wytrzymałość
- Tomek_LS500cb
Swieta prawda panie kochany... swieta prawda... fajnie sie tym lata... wygodnie itp... ale awaryjnosc jednostki napedowej...a raczej osprzetu jest niewiarygodna...
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Myślisz, że serwisy nie czytają forum?marcinSWAPcb500 pisze:dokładnie najpierw wypytaj o warunki żeby cie w bambuko nie zrobili nigdy nie mów że jeździłeś w terenie tylko po ulicy i to rzadko w niedzielę z dzieckiem a to że się tak stało no cóż cały czas to powtarzam fajny quad z ciulowym silnikiem żaden silnik nie jest dobry w accessie nawet 450 może to jeździ ale bardzo słaba wytrzymałość
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
może i czytają ale przecież on będzie mówił prawdę i tylko prawdę po za tym skoro sprzęt jest na gwarancji a był używany z godnie z przeznaczeniem to nie widzę problemu w pozytywnym rozpatrzeniu gwarancji tylko sam wiesz że teraz to z tymi gwarancjami różnie bywa .