LS 400 problem z chłodzeniem
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: LS 400 problem z chłodzeniem
tak korek ci wysłałem na poniedziałek będzie i po tym co piszesz upewniam się że to będzie jednak korek
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
spoko dzięki
jest na forum ktoś z wwa , bo nie mam z kim jeżdzić
-
z twoich stron robiłem 3 quady jeden z Wawy ale dokładnie z której części nie wiem następny z Wołomina i Żabiej Woli to też gdzieś pod Wawą
witam Marcin byłem przed chwilą przepalić quada i zaobserwowałem że płyn bombelkuje .
Na wolnych obrotach było spoko ale jak dałem gazu to zaczął bomblować i odrazu podniósł się jego poziom . Cz to uszczelka?
Na wolnych obrotach było spoko ale jak dałem gazu to zaczął bomblować i odrazu podniósł się jego poziom . Cz to uszczelka?
-
Tak może być ale wstrzymaj się i załóż jeszcze ten korek jak przyjdzie i wtedy jeszcze raz to zaobserwuj jeśli nadal tak będzie to trzeba rwać głowice i obejrzeć uszczelkę bo najprawdopodobniej ją szlak szczelił wtedy wystarczy ją wymienić .
spoko dzięki .
jak by strzeliła uszczelka to by dymił anie dymi prawda
-
nie koniecznie wystarczy że uszczelka jest uszkodzona i kompresja z tłoka wydostaje się nieszczelnością z cylindra do układu chłodzenia to tak jak byś wsadził słomkę do napoju i dmuchał idą bąbelki to tu jest tak samo na wolnych dmucha mało to i małe bąbelki ale jak jest goracy a ty mu tasz w palnik to tak wali o wiele bardziej w układ że wywala do zbiorniczka . .
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Czyli to samo co mialem ja... tylko twojej nie wydmucha bo jest metalowa... ja mialem z kewlaru i wydmuchalo mi ja bokiem po pewnym czasie