SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
tnij panie przecież to nie jest do niczego potrzebne to tak z wtryskarki wychodzi i do transportu jest potrzebne bo trochę usztywnia plastik. To się normalnie odcina i do widzenia
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Ahh zyczylbym sobie zeby kazdy temat na kazdym forum funkcjonowal tak jak ten pytanie i blyskawiczna odpowiedz dzieki chlopaki taki serwis na odleglosc ,)
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Any time [emoji12]
Panowie testował ktoś już takie kolce do opon
http://atv-expert.com.pl/p746,kolce-do-opon-10szt.html
jakieś opinie?
http://atv-expert.com.pl/p746,kolce-do-opon-10szt.html
jakieś opinie?
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Po co ci kolce jak nawet śniegu nie ma
-
teoretycznie to zwykłe wkręty tylko mają charakterystyczne nawiercenia w łbach dzięki czemu maja ostrą krawędź która będzie dobrze wdrapywać się w lód wydaje mi się że taniej wyjdzie kupić paczkę podobnych wkrętów wyjdzie o wiele taniej a efekt będzie podobny chyba że ktoś chce po zamarzniętym jeziorze śmigać ale na śnieg nawet dobrze ubity spiszą się zwykłe wkręty o podobnej budowie
marcinSWAPcb500
Cześć ! Mam pytanko , wertowałem strony od początku , ale w połowie zakończyłem... Pisałeś ,że planujesz robić ls-a z większym silnikiem. Finalnie coś z tego wyszło czy nic nie znalazłeś ?
Cześć ! Mam pytanko , wertowałem strony od początku , ale w połowie zakończyłem... Pisałeś ,że planujesz robić ls-a z większym silnikiem. Finalnie coś z tego wyszło czy nic nie znalazłeś ?
Każdy jest mistrzem swojego toru !
-
przewertuj temat dalej to znajdziesz wzmiankę o tym nie chce mi drugi raz o tym pisać temat jest aktualny ale odłożony na lepsze czasy ponieważ wymaga większej inwestycji finansowej i czasu którego na razie u mnie jak na lekarstwo .
-
Jako że czekam na części do quadów które teraz przerabiam miałem chwile by podziałać trochę przy swoim. Zamontowałem nowy amorek tylny od Can-am DS 450 i wydechy od Yamahy R 1 jeszcze ich nie skończyłem ale już mi się podoba
O FUC* ale konkret.. ! Wygląda pięknie , ale jak z wagą tych wydechów ?
Każdy jest mistrzem swojego toru !