Wrześniowa wyprawa - Kierunek Bunkry !
- Miłosz
- Quad:: 2001 Kawasaki KLF 220 / 2003 Arctic Cat 400 4x4 FIS / 2004 Yamaha Grizzly 660
- Imię: Miłosz
Re: Wrześniowa wyprawa - Kierunek Bunkry !
Dla mnie przynajmniej pierwsze miejsce noclegowe w terenie z ostatniego wyjazdu pasowalo by powtorzyc, strasznie mi sie tam podobalo.
Poprzednio troche bylo dyskusji na temat noclegu na oficjalnym campingu, nie wiem czy sa tam jakies i przedewszystkim czy w kwietniu jest juz cos czynne. Taki jeden nocleg na campingu rozwiazal by zapewne temat polaczenia spania w namiotach, ognicha i umycia sie w lazience.
To tez luzne mysli, dla mnie mozemy spac tylko dziko i bez prysznica, nawet wole.
Poprzednio troche bylo dyskusji na temat noclegu na oficjalnym campingu, nie wiem czy sa tam jakies i przedewszystkim czy w kwietniu jest juz cos czynne. Taki jeden nocleg na campingu rozwiazal by zapewne temat polaczenia spania w namiotach, ognicha i umycia sie w lazience.
To tez luzne mysli, dla mnie mozemy spac tylko dziko i bez prysznica, nawet wole.
Miłosz znając życie w kwietniu żaden camping czynny nie będzie chyba że poszukamy Agro ale wtedy ilość miejsc noclegowych ograniczy liczebność uczestników i dojdą dodatkowe koszta .Noclegi namiotowe , ognisko to dodatkowe plusy ( atrakcje ?) żaden hotel czy agroturystyka tego nam nie zapewni. Zgadzam się z Tobą Miłosz ,że to było bardzo klimatyczne miejsce na nocleg z ogniskiem.
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Miłosz
- Quad:: 2001 Kawasaki KLF 220 / 2003 Arctic Cat 400 4x4 FIS / 2004 Yamaha Grizzly 660
- Imię: Miłosz
Noclegow typu Agro itp. ja osobiscie w ogole nie bralbym pod uwage.
Ja też wolałbym na łonie natury, ale najważniejsze to fajni ludzie i ciekawe tereny.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Namioty i żadne agro
Nic nie integruje tak jak rozmowy przy ognisku, zerknijcie na zdjęcia z maja czy chociażby filmiki jaka świetna była atmosfera przy ognisku, we wrześniu tego brakowało
Agro to dodatkowe koszta a skoro pakujemy się na biwak to róbmy biwak. Mi pogoda nie przeszkadza, mam ciepły śpiwór, zaprawie się żeby dobrze się spało i zalatwiony temat
Cieszę się, że jest jakaś dyskusja, jeśli jest dyskusja to i trzeba coś w końcu ustalić. Pisały nawet nowe chętne osoby a to cieszy prysznic można spokojnie wykorzystać turystyczny, Zresztą ktoś napisał, że nie jedziemy do SPA
Nic nie integruje tak jak rozmowy przy ognisku, zerknijcie na zdjęcia z maja czy chociażby filmiki jaka świetna była atmosfera przy ognisku, we wrześniu tego brakowało
Agro to dodatkowe koszta a skoro pakujemy się na biwak to róbmy biwak. Mi pogoda nie przeszkadza, mam ciepły śpiwór, zaprawie się żeby dobrze się spało i zalatwiony temat
Cieszę się, że jest jakaś dyskusja, jeśli jest dyskusja to i trzeba coś w końcu ustalić. Pisały nawet nowe chętne osoby a to cieszy prysznic można spokojnie wykorzystać turystyczny, Zresztą ktoś napisał, że nie jedziemy do SPA
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Nowe osoby niech się ujawnią i zapraszamy te osoby do dyskusji.
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Dziś zakończyłem swoją aktywność na forum ATV Polska zgodnie z oczekiwaniami Pani Prezes. Czy ktoś wie jak można tam zlikwidować konto? Niestety nie mogę znaleźć tej opcji a nie chcę mieć z nimi już nic do czynienia
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
Witam wszystkich Diks1974 - już jestem z Wami
I oczywiście jadę z Wami , czy to w kwietniu , czy maj , jest mi obojętne - ogrzeję się przy ognisku
I oczywiście jadę z Wami , czy to w kwietniu , czy maj , jest mi obojętne - ogrzeję się przy ognisku
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
>> Tam gdzie kończy się asfalt , tam zaczyna się przygoda ... <<
>> www.AtvMoto.pl <<
>> Tam gdzie kończy się asfalt , tam zaczyna się przygoda ... <<
>> www.AtvMoto.pl <<
Witaj Diks miło nam że jesteś z nami
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Ja bym jechał, może na innym forum z pewnymi osobami nie dogadałem się i szczerze mówiąc zirytowałem, ale jesteśmy tu i otwieramy nowy rozdział w swoich życiach.
Co do wyprawy, pojadę ale najpierw muszę znać konkretną datę, ja niestety jestem małym żuczkiem dla swojego zakładu pracy i urlop mam już ustalony więc jak podacie datę to wtedy dopiero potwierdzę czy zawitam czy "jakoś to przeżyjecie beze mnie"
Co do wyprawy, pojadę ale najpierw muszę znać konkretną datę, ja niestety jestem małym żuczkiem dla swojego zakładu pracy i urlop mam już ustalony więc jak podacie datę to wtedy dopiero potwierdzę czy zawitam czy "jakoś to przeżyjecie beze mnie"
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...