Witam,
W moim Raptorze 350 R z 2007 r pojawiły mi się wycieki oleju w górnej części silnika z pod cylindra, pokrywy regulacji zaworów i z małego dekielka nad kolektorem wydechowym. Czy to normalne w tym modelu ? Czy ktoś może eliminował podobną usterkę i może podzielić się doświadczeniami.
Wycieki z pod cylindra Yamaha Raptor 350 R
Czy warto zakładać dystanse na przód do Yamahy Raptor 350 R
Witam,
Mam założone dystanse 450 mm na tylnej osi w Raptorze 350 i mam wrażenie że przód jest za wąski bo się słabo prowadzi. Czy nie powinienem poszerzyć też przedniej osi o 450 mm na stronę. Czy ktoś może podpowiedzieć coć w tym temacie ?
Mam założone dystanse 450 mm na tylnej osi w Raptorze 350 i mam wrażenie że przód jest za wąski bo się słabo prowadzi. Czy nie powinienem poszerzyć też przedniej osi o 450 mm na stronę. Czy ktoś może podpowiedzieć coć w tym temacie ?
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Wycieki z pod cylindra Yamaha Raptor 350 R
Po co dublujesz posty?
Napisałeś w temaciePANISZ77 pisze:Witam,
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.