WOŚP 2015 - Kraków
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Re: WOŚP 2015 - Kraków
przecież to nie rajd bardziej spotkanie ...
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Sławku ja nie znam Krakowa, za dziecka kilka razy byłem pociągiem i to jeszcze na Wawelu. Ostatnio na spotkaniu po raz pierwszy byłem w tym rejonie. Nie wiem czy tam jest tylko 1 M1? czy kilka dlatego pytam o adres bo na GPS można zawsze wpisać. Ja jeszcze quada nie mam, podobno na innym rozruszniku gada. Kuny poprzegryzały mi kabelki. Mam nadzieję że do piątku będę miał go spowrotem i zacznę przygotowania jakoś reprezentować się musi w niedzielęZmora1966 pisze:Jeszcze będziemy się umawiać pewnie bo trzeba ustalić szczegóły no i Maciek ma identyfikatroyZmora1966 pisze: Całość odbędzie się pod M1 w Krakowie w ramach Moto-Orkiestry, w dniu 11 stycznia 2015 roku
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Namiary GPS
50° 3' 57''; 20° 0' 9''
lub
50.066085; 20.002756
dziś wieczorem umieszczę plakat z planem imprezy. Z maćkiem uzgodnimy czy spotykamy się wcześniej i o której.
Oficjalny początek imprezy o godz.11:00
Zapraszamy wszystkich również tych którzy z różnych względów nie mogli dołączyć z Quadami - to okazja żeby się poznać.
Do zobaczenia,
50° 3' 57''; 20° 0' 9''
lub
50.066085; 20.002756
dziś wieczorem umieszczę plakat z planem imprezy. Z maćkiem uzgodnimy czy spotykamy się wcześniej i o której.
Oficjalny początek imprezy o godz.11:00
Zapraszamy wszystkich również tych którzy z różnych względów nie mogli dołączyć z Quadami - to okazja żeby się poznać.
Do zobaczenia,
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Powiedz mi Sławek, bo te dane nawigacyjne gdzieś na ukrainę mnie wyniosły czy to jest to?
M1 Centrum Handlowe Kraków
Al. Pokoju 67
31-580 Kraków
M1 Centrum Handlowe Kraków
Al. Pokoju 67
31-580 Kraków
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Jeszcze raz więc - nie wiem dlaczego poprzednie namiary były inne wziąłem je ze strony internetowej,
Dimi Mapka jest ok...to co zaprezentowałeś
namiary na parking pod M1
50° 3'56.06"N
20° 0'3.34"E
te dane w tym momencie sam naniosłem z Google Earth, więc już nie może być mowy o błędzie
Obiecany program imprezy:
Jeszcze raz zapraszam wszystkich którzy chcą i mają ochotę się z nami spotkać.
Nadal można wziąć udział w Imprezie i dołączyć do nas - zostawiliśmy sobie w obwodzie kilka identyfikatorów dla organizatorów.
Prosimy osoby zainteresowane i tych które już się zobligowały do udziału o przybycie co najmniej o 10:30. Ponadto prosimy takie osoby o kontakt telefoniczny z nami lub na naszego maila (do soboty popołudniu) tak żebyśmy mogli podać wam wszystkie szczegóły.
Mamy zapewniony parking dla pojazdów transportujących nasze Quady.
Dla tych co z różnych powodów nie mogą włączyć się aktywnie do udziału informacja iż z miłą chęcią z Wami porozmawiamy o naszej wspólnej pasji i planach w tym o konsolidacji naszej quadowej grupy południe.
DO ZOBACZENIA!
Maciek (ATV-4fun-mx) i Sławek (ZaZu)
Dimi Mapka jest ok...to co zaprezentowałeś
namiary na parking pod M1
50° 3'56.06"N
20° 0'3.34"E
te dane w tym momencie sam naniosłem z Google Earth, więc już nie może być mowy o błędzie
Obiecany program imprezy:
Jeszcze raz zapraszam wszystkich którzy chcą i mają ochotę się z nami spotkać.
Nadal można wziąć udział w Imprezie i dołączyć do nas - zostawiliśmy sobie w obwodzie kilka identyfikatorów dla organizatorów.
Prosimy osoby zainteresowane i tych które już się zobligowały do udziału o przybycie co najmniej o 10:30. Ponadto prosimy takie osoby o kontakt telefoniczny z nami lub na naszego maila (do soboty popołudniu) tak żebyśmy mogli podać wam wszystkie szczegóły.
Mamy zapewniony parking dla pojazdów transportujących nasze Quady.
Dla tych co z różnych powodów nie mogą włączyć się aktywnie do udziału informacja iż z miłą chęcią z Wami porozmawiamy o naszej wspólnej pasji i planach w tym o konsolidacji naszej quadowej grupy południe.
DO ZOBACZENIA!
Maciek (ATV-4fun-mx) i Sławek (ZaZu)
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Niech napisze do mnie PW jeśli ma bana u nas na forum, wyjaśnię mu o co Chodzi
Między innymi o to była mała wojna na wrocławskim poligonie bo ktoś coś dostał ale nie wiedział co i się posypalo
Wina jest zakresu IP a nie samego użytkownika, niech do mnie napisze.
Między innymi o to była mała wojna na wrocławskim poligonie bo ktoś coś dostał ale nie wiedział co i się posypalo
Wina jest zakresu IP a nie samego użytkownika, niech do mnie napisze.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Maciek wróciłeś?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
-
- Quad:: xmr
- Imię: Maciej
Ok dziękuję wróciłem
Wiem ze to jeszcze nie pora na podsumowanie ale dziękuję wszystkim którzy zainteresowali się ta akcja i przyłączyli się do niej , mam nadzieje ze uda nam się i wszystko będzie ok
Wiem ze to jeszcze nie pora na podsumowanie ale dziękuję wszystkim którzy zainteresowali się ta akcja i przyłączyli się do niej , mam nadzieje ze uda nam się i wszystko będzie ok
facebook Atv4funMx
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Koledzy, zapraszamy jutro od 11:0 pod M1... a dla tych z poza Krakowa, polecamy TVP2 około godziny 10:06 ...może 10:30, będzie wejście z Krakowa .... dziś z Maćkiem mieliśmy parcie na ekran
Zapraszamy i podziękowania dla Grupy Motocyklowej Południe dzięki którym Quady naprawdę będzie na WOŚP widać tak pod M1, jak w TVP2 o wspomnianej godzinie
Zapraszamy i podziękowania dla Grupy Motocyklowej Południe dzięki którym Quady naprawdę będzie na WOŚP widać tak pod M1, jak w TVP2 o wspomnianej godzinie
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl