[PT] Poland Trophy - News

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 24 paź, 2007

Nie, żonę to ja wyrozumiałą mam bardzo (jeszcze :) ), niestety inne obowiązki, uniemożliwiły nam pobyt na PT 4...
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » śr 24 paź, 2007

Pewno, ze wyrozumiala jest! A tak powaznie to wiem bo mi mowiles, ale szkoda ze Ciebie nie bedzie! A jak z zastepstwem? Tez NICI?!

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » ndz 28 paź, 2007

Witam serdecznie no i już po 4 edycji Poland Trophy. ;)

Miejsce rajdu przepiękne tereny, poligon Drawski jest niesamowicie duży wg. informacji jakie uzyskałem ma ok 340 tyś hekarów, Poligon zawiera wszystkie możliwe walory dla rajdów OFF ROAD. Trasy czołgowe, głębokie brody, rwąca głęboka rzeka, trawersy, błoto i jeszcze raz błoto, jeziorka, bagna, itd. ;)
Orgaznizatorom udało się uzyskać zezwolenie na przeprowadzenie imprezy tylko na wybranym kawałku poligonu, jest to podobno cud że wogóle moglismy tam wjechać. Chyba to był Pierwszy legalny rajd na tym poligonie.
Organizacja standardowo pełną fajerką , policja, straż, karetki pogotowia wszystko poprostu wszystko dla zapewnienia nam bezpieczeństwa i spokoju. WIELKI SZACUN DLA ORGANIZATORÓW.

Rajd mega ciężki, to fakt Rajd od pierwszej edycji zaskakiwał nas coraz cięższymi próbami.
Nocny Etap był bardzo fajnie skonstruowany niesamowita profeska w rysowaniu roadboka piękny przejazd nocą przez rzekę ostre trawersy, kupe rolek kupe rezygnacji z rajdu kupe załamanych i opadniętych z sił zawodników którzy poprostu już nie dali rady dalej jechać, Sam fakt dojechało do mety z 35 quadów ok 10. Ja i mój Partner również mieliśmy pecha quad nam poprostu padł i odmówił posłuszeństwa tuż przed metą niestety też nam nie było pisane dotarcie do mety. Ale to nas motywuje do lepszego przygotwania się na przyszłość.
Dzienny etap również przepiękny głęboka woda naprawde głęboka, dojeźdzając do pierwszego oesu niesamowite widoki wystających samych reflektorów nad wodę, po dłuższym zastanowieniu można było dostrzec że to halogany na dachu samochodu który stoi cały pod wodą. Odważył się jeden zawodnik na quadzie to przejachać i udało mu się było to niesamowite wykonanie płynącego obok quada zawodnika MARIUSZA KULAKA mistrzostwo świata.

Chciałem serdecznie pogratulować MARKOWI I MARIO ZA WYGRANIE POLAND TROPHY CHŁOPAKI NAPRAWDE POJACHALI PIĘKNIE I NIE WYGRALI TEGO PRZEZ PRZYPADEK

DAREK WYSZYŃSKI PEŁEN SZACUN TEN FACET MA POPROSTU MEGA JAJA JEST DLA MNIE MISTRZEM. WYGRAŁ NOCNY ETAP JADĄC SAMEMU.[/code
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

Awatar użytkownika
Artur33

Post autor: Artur33 » ndz 28 paź, 2007

a jak dał rade ITAL ? :)
Ride or DIE!!....

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » ndz 28 paź, 2007

Dzięki za troskę Arturo
Po nocy z powodu bardzo zaawansowanej grypy musiałem się wycofać :(
Ale już się szykuję mentalnie na RR
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » pn 29 paź, 2007

... duze brawa dla organizatora (oraz czolgow) za przepiekna trase, na ktorej poczulem sie naprawde wspaniale. BRAWO!!!! :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » pn 29 paź, 2007

A markus pewnie jeszcze opija zwycięstwo, bo nie napisał ani słowa o imprezie...
Póki co quadowa emeryturka :)

shogun
Quad:: C 330

Post autor: shogun » pn 29 paź, 2007

super impreza.niezła jechanka a tereny - bajka.Przeorałem troszeczkę traskę z pełnym zadowoleniem.Tak mogę latać co 2 tygodnie .... :D
...dzień dobry...

Awatar użytkownika
zibi_neo

Post autor: zibi_neo » pn 29 paź, 2007

Mosz Recht shogun mosz recht !!! Mimo ze ja jechalem w niewielu potrzebnej klasie "Sport" mialem wielka frajde i moglbym tak "zapinac" nawet 1 x w tygodniu. A tak nawiasem, Grzesiu troche rozbestwiles nas i brak nam Waszej fotografizacji! Ale moze choc troche postaram sie nadrobic, bo Kaska postrzelala nieco zdjec i postaram sie je jak najszybciej wlepic. Moze sie wieczorkiem zdzwonimy, to zdradzisz mi "jak to sie robi".

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » pn 29 paź, 2007

A markus pewnie jeszcze opija zwycięstwo, bo nie napisał ani słowa o imprezie...
Oj Grzesiu daj chwilke odpoczac:)

Na pewno napisze relacje , jak dojde do siebie.

Na razie polecam relacje zdjeciowa. Na prawde dobra, chociaz jeszcze nie kompletna.

http://www.polandtrophy.pl/foto/4e/rajd/
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”