SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Awatar użytkownika
costigan
Quad:: Lucky Star sp300

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: costigan » wt 30 gru, 2014

to nie ustawka czasami

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 30 gru, 2014

no raczej ;)
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
costigan
Quad:: Lucky Star sp300

Post autor: costigan » wt 30 gru, 2014

ja mam non stop problemy z ludźmi tu się nie jeździ to kurz im przeszkadza parę razy rzucali kamieniami. Policja tez mnie wiecznie zatrzymuje. osobówka przez 7 lat dwa razy quadem przez rok z 5

Marcin ATV SWAP Garage

ja nie mam takich problemów tyle że nie jeżdżę jak wariat po jednej ulicy w te i na zad poprostu jak wyjężdżam rano to wracam za kilka godzin a wsciekam sie w terenie gdzie raczej nikomu to nie wadzi jedynie na działce gdzie robię i testuje maszyny sie pultają :P więc muszę między domami lajtowo dopiero kawałek dalej mam 2km prostej pola po obu stronach więc mogę dobrze przetestować każdego sprzęta ale przyznam kiedyś miałem taką sytuację że jechałem jeszcze miałem Rapiego 700 i widze z daleka że koleś sie schyla po kmień a trochę sie za mną kurzyło bo droga była wtuczniowana a mieli kłaść asfalt ale nie jechałem szybko więc jadę i myślę sobie że typ chce mnie postraszyć a on mi jeb kamolem w kask :shock: dosłownie impuls hampel wyskok z quada a miałem cały plecak browarów na plecach ;) i dawaj typa na rowie tak mu wpird.. że aż ludzie ze sklepu wylecieli a że prałem chłopa na jego własnym mostku a zaraz wyleciała rodzina jego to stwierdziłem że trzeba wiać wskczyłem na quada dobrze że zapalił bo własnie jechałem go zaprowadzić na warsztat do kumpla bo nie chciał palić i z tamtąd sie ulotniłem później okazało sie że to sołtys lat ok 50z tej wiochy troche był lekko wstawiony i nie spodobało mu sie że sie zamną kurzy a on miał kwiatki przy płocie posadzone :shock:

mar212
Quad:: Access

Post autor: mar212 » wt 30 gru, 2014

costigan pisze:Trzeba może zainwestować w rękawice odpowiednie ja śmigam w zwykłych foxach
Rękawice to wiadomo, latam w narciarskich, ale przy -15 i tak ręce marzną.
W tamtym roku zimą zacząłem robić sobie podgrzewane rękawiczki, ale nie zdążyłem ich jeszcze wypróbować, bo zanim skończyłem to się ciepło zrobiło :D

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » wt 30 gru, 2014

Dobrym patentem są podgrzewane manetki, cena nie wysoka a zapewniają ciepło i nawet jak trzeba suszą przemoknięte rękawiczki. Z mojego doświadczenia handbary zapewniają tylko ochronę przed ewentualnymi gałęziami itp :)
Ozo Drapers Squad

Awatar użytkownika
660760239
Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
Imię: Damian

Post autor: 660760239 » wt 30 gru, 2014

Nie wiem jakim cudem ale plastik w srodku filtra powietrza jest stopiony.Jak mozecie powiedzieć z jakiego powodu?Jaki nowy filtr polecacie jakiś dobry?

Marcin ATV SWAP Garage

są takie filtry TWIN AIR dedykowane do LS są ok cena cos ok 50-60 zł mają podwójną gąbke świetnie sie sprawdzają sam używam w połączeniu z sprayem do filtrów żaden kurz czy inne zanieczyszczenia nie maja się prawa dostać ;)

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Post autor: Tomek_LS500cb » śr 31 gru, 2014

Hmmm no tak filtr mozna kupic.... ale jaka przyczyna ze poprzedni sie sfajczyl??? Jezeli stopil sie plastik (wewnetrzny szkielet filtra) to musi byc jakas przyczyna.... napewno cos z gaznikiem... czy nie odczules przypadkiem spadku mocy?? Bo jezeli filtr sie topi to musi wystepowac tam wysoka temp.ktora jest nieporzadana w tym miejscu(airbox)...
Szukaj co to moze byc... bo napewno to nic dobrego...

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 31 gru, 2014

jedyne co mi przychodzi do głowy to zawory i strzelanie w gaźnik

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”