Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
ciesze sie ze film sie wszystkim podoba.
bardzo dziękuje za przemiłe komentarze. jeszcze nie raz was zaskoczymy jakąś produkcją my jestesmy takim małym producentem przybocznym quadzika
film jest zarąbisty, przefajne scenki i pełna profeska ze strony kamerzysty, od razu widać, że kręcone z pasją, dobrze zrobiony montaż, muza dynamiczna (akurat nie w moim guście, ale to szczegół)
Duuuuże brawa
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
dziękuje jeszcze raz, liczę na Ciebie Śliweczka, mam nadzieje ze odwiedzisz również nasz dom:-) takie opinie mnie zarąbisćie budują i mam ochotę krecić cały czas nowe filmy, brakuje mi jednak materiału póki co. mam kilka pomysłów na ujęcia i ogólnie tym żyję:-)
Motyf
Z wielką przyjemnością
Postaram się szybko dołączyć do wekendowych wypraw narazie mała awaria potworka
Ale postaram się szybko ją usunąć i ganiamy.
napisz mi swój adres na PW Śliweczka - jak i inni, krórzy chcieli by dostac film to prześlę. za 2 tygodnie filmy będą w porzadnym wydaniu - mozecie poczekac albo śle narazie robocza wersję.
przednie zawieszenie, chyba przegub ale nie wiem czy to jest cały element z ośką bo pod manszetą przy napędzie przy cofaniu lekko blokuje koło i jest jakiś przeskok tak jakby coś sie rozsypało.
no jasne ze cos sie rozsypało i to napewno przegób:-( niestety przegóbik nowy trochę kosztuje. Śliweczka, jak tak lubie z Toba i twoim hawkeyem jeździć...