Pozdrawiam
![I love QUADZIK :I love QUADZIK:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/quadzik.gif)
Dyzio Yamaszka pisze:Cześć !!, jestem tu nowy mam 11 lat i 150 cm wzrostu i szukam quada do 6000 tyś zł i mam na oku Yamahe Warriora 350 o chciałem poprosić o opinie i chciałbym żebyście trochę o tym opowiedzieli. Dzięki POZDRO
Dyzio Yamaszka pisze:Witam Jestem Tutaj nowy mam 11 lat i 150 cm wzrostu i mam dylemat Opłaca sie kupić nowego Bashana 250 z 2 letnią gwarancją ?.Możecie Mi o nim trochę opowiedzieć o nim co się w nim psuje i co z częściami ile pali I proszę nie pisać mi ,że jest chiński bo wiem ! ! ! !. Pozdrawiam
Dyzio Yamaszka pisze:Cześć !.Jestem tu Nowy Mam 11 lat i 150 cm wzrostu I poszukuje drugiego Quada. Mam Dylemat nie wiem co wybrać Używaną Yamahe Blaster czy Nowego z 2 letnią gwarancją Bashana 250. Mam do wydania 6000 tyś zł. Możecie Mi opisać tego Bashana Co się w nim psuje I proszę nie pisać mi ,że to Chińczyk bo wiem ale co się w nim psuje i jakie spalanie i czy się opłaca kupywać. Pozdrawiam
Dyzio Yamaszka pisze:Cześć !.Jestem tu Nowy Mam 11 lat i 150 cm wzrostu I poszukuje drugiego Quada. Mam Dylemat nie wiem co wybrać Używaną Yamahe Blaster czy Nowego z 2 letnią gwarancją Bashana 250. Mam do wydania 6000 tyś zł. Możecie Mi opisać tego Bashana Co się w nim psuje I proszę nie pisać mi ,że to Chińczyk bo wiem ale co się w nim psuje i jakie spalanie i czy się opłaca kupywać. Pozdrawiam