Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
No powiem Wam że nawet ja byłem styrany a uzylem tylko 2 razy wyciagarki, ja nie wiem jak Wy tak możecie non stop na tym sznurku jechać
Wesołych Panowie !
Ja do końca nie dotrzymałem wam towarzystwa a też byłem dobrze styrany A wyciągarki użyłem tylko 3 razy ale napchałem się sporo wyjazd udany filmik kończę montować.... Pewnie jutro wrzucę
Rysiek pchanie to bylo dopiero po tym jak pojechales. Jak Krzysiek z Wojtkiem zostali z tyłu to czekaliśmy z 30 min zanim przyjechali, tak sie im to pchanie spodobało
OJ TAK POGODA BYŁA SUPER JA SNORKLE ZAMÓWIŁEM MAM NADZIEJE ŻE JESZCZE POŚMIGAMY NA ŚCIESZCZ
A KRZYSZTOF Z JACKIEM POWINNI ZAKŁADAĆ STRÓJ PŁETWONURKA JAK PŁYWAJĄ QUADAMI
Filmik zaje***** Teren jeszcze lepszy Rysiu dzięki za zaproszenie ale pewnie wyjedziemy dopiero po nowym roku gdzies w połowie stycznia ( Ja i Krystian ) reszta śmiga . Jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT dla WASZEJ EKIPY BĘDZIEMY W KONTAKCIE
bez urazy
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
DKfan pisze:Udało mi się posklejać film z wyjazdu do Mucholandii, masa materiału który skracałem jak tylko mogłem.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4k73NyU3lXw[/youtube]
Kolega z king quada ma świetne mocowanie gaśnicy jestem ciekaw czy je zakupił jak tak to prośba ...Gdzie .... z góry dzięki i pozdro
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......