LUCKY ATV TEAM
Re: LUCKY ATV TEAM
Jakby w razie ktoś z kolegów jutro się nudził, a po puszczy bukowej na legalu chciał sobie pojeździć i przy okazji na rajdziku mtb się nieco polansować to podaję numer do kolesia orga tego rajdu. Jakiś objazd trasy, przewiezienie jakiegoś fotografa ( a nuż Pani fotograf sie trafi w przedziale)..Tel. 505 088 941 Karol Radzimski.
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
fajna sprawa ale zawalony sprawami jestem i quad... co tu gadać. Generalnie to masz pojechane i to grubo jakieś spotkanie jakieś picie jakieś opowiadania ...
... inne hobby to tylko wymówka :)
U mnie też ze sprzętami problem. A ognicho się jeszcze zrobi...
- domin11
- Lucky ATV Team
- Kontakt:
Może ogarniemy się wszyscy na 20 lipca do Węgorzyna będzie wesoło quadowanie i piknik
w czerwcu chłopaki z Drawska robią imprezę
www.4x4drawsko.pl
byłem na pierwszej edycji 2013 -polecam, można się wyjeździć, szczególnie dla Side'm
www.4x4drawsko.pl
byłem na pierwszej edycji 2013 -polecam, można się wyjeździć, szczególnie dla Side'm
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Daj trochę info jak jest na tym rajdzie to że po poligonie to już wiem ?Ronin pisze:w czerwcu chłopaki z Drawska robią imprezę
www.4x4drawsko.pl
izomoto
jak było? autem fajnie!
Określił bym to jako niskobudżetowe MT - płacisz za RB, sporo jeżdżenia, po drodze kilka pieczątek, fajna i miła organizacja (chłopaki pomagają przy rajdach drawskich z trasami MT, Baja i robią też swoją.
Akwid, był też w ubiegłym roku RZRem i jak z nim rozmawiałem to był zadowolony.
Określił bym to jako niskobudżetowe MT - płacisz za RB, sporo jeżdżenia, po drodze kilka pieczątek, fajna i miła organizacja (chłopaki pomagają przy rajdach drawskich z trasami MT, Baja i robią też swoją.
Akwid, był też w ubiegłym roku RZRem i jak z nim rozmawiałem to był zadowolony.
Prawdziwi mistrzowie nie jedzą miodu, prawdziwi mistrzowie żują pszczoły
Hej,
więc stało się w tym roku rajd odbędzie się na terenie poligonu drawskiego 19.07.2014
w trzech kategoriach ( jak zwykle ) motocykle, quady, samochody - przewidywana długość trasy ok 100 km - przewidywana godzina startu 8.00. Wstępne zapisy na e-mail : tomciu1@o2.pl lub telefonicznie 602 490 315.
Zainteresowanych zapraszam, jazda bedzie na roadbooka z niewielkimi oznaczeniami w terenie....
więc stało się w tym roku rajd odbędzie się na terenie poligonu drawskiego 19.07.2014
w trzech kategoriach ( jak zwykle ) motocykle, quady, samochody - przewidywana długość trasy ok 100 km - przewidywana godzina startu 8.00. Wstępne zapisy na e-mail : tomciu1@o2.pl lub telefonicznie 602 490 315.
Zainteresowanych zapraszam, jazda bedzie na roadbooka z niewielkimi oznaczeniami w terenie....
- domin11
- Lucky ATV Team
- Kontakt:
LUCKY ATV TEAM umiera śmiercią naturalną a ja wam na to Zacznę trochę uruchamiać temat. Ostatnio na quadach się trochę działo. Dwie ustawki
1. Gorzów
2. Insko
Ogólnie razem około 350 kilometrów, zdjęć brak
Natomiast w skromnym gronie razem w trzech pojechaliśmy na rajd choinki do Wolina. Zacna impreze. Trasa super około 50 km ale prawie 100 pieczętek. Niestety moi kompani strasznie się alkoholizowali i siłą mnie wepchneli do taxi aby o 12 w nocy udać się do Międzyzdroji na balety. Z recji tego że było po sezonie i była tam straszna h....a wróciliśmy dalej się alkoholizując. Niestety nie udało Nam się dotrzeć na start o 9 rano, za to wystartowaliśmy około pierwszej po południu.
Niestety albo stety tylko takie fotki mam
Super tereny super zabaw
Zajeliśmy po tych atrakcjach nawet pudło
1. Gorzów
2. Insko
Ogólnie razem około 350 kilometrów, zdjęć brak
Natomiast w skromnym gronie razem w trzech pojechaliśmy na rajd choinki do Wolina. Zacna impreze. Trasa super około 50 km ale prawie 100 pieczętek. Niestety moi kompani strasznie się alkoholizowali i siłą mnie wepchneli do taxi aby o 12 w nocy udać się do Międzyzdroji na balety. Z recji tego że było po sezonie i była tam straszna h....a wróciliśmy dalej się alkoholizując. Niestety nie udało Nam się dotrzeć na start o 9 rano, za to wystartowaliśmy około pierwszej po południu.
Niestety albo stety tylko takie fotki mam
Super tereny super zabaw
Zajeliśmy po tych atrakcjach nawet pudło