SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Marcin wiadomosc dla ciebie jest taka.... na wiosne razem z moim przyjda prawdopodobnie jeszcze 2
- Tomek_LS500cb
Braciaka i kolegi... tylko napisz mi na pv bo oni chca wiedziec ile ich wyniesie zrobienie samej mechaniki+ tlumik raptora+ malowanie ramy... czyli sama podstawa... wizualizacje beda robic sami... i oczewiscie silniki stare w rozliczeniu u ciebie
A moj oczywiscie na full wypas bo ja czasu na upiekszanie nie mam... a w planie mamy na WRC 5 lipca na nich leciec.
A moj oczywiscie na full wypas bo ja czasu na upiekszanie nie mam... a w planie mamy na WRC 5 lipca na nich leciec.
Tomek widzę ze masz takie same plany jak ja, też 5 wybieram się na WRC już po raz kolejny i mam nadzieje ze już przerobionym quadem
- Tomek_LS500cb
To jak mi wszystko wypali to moze sie spotkamy na miejscu my jak dobrze pojdzie bedziemy na 3 lucyfery i g700
- Tomek_LS500cb
Chyba ze ktorys z moich znajomych sie jeszcze podczepi
Pewnie możemy całą grupą zawsze raźniej, poza tym znam bardzo dobrze trasy i wiele dojazdów Ja pakuje lucka w busa i robię zawsze rekonesans na tydzień przed imprezą co gdzie i jak wygląda.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
a co to za impreza panowie i gdzie ?
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Wrc rally... mikolajki... mazury... kubica
- Tomek_LS500cb
Dzieki Marcin za odpiwiedz... przekaze dalej i zobaczymy co powiedza... bo napalili sie strasznie