to przynajmniej dostałeś, moja częsc idzie do dzisiaj, dobrze ze za pobraniem brałem. Gość bardzo nie słowny.Emhyr pisze:fox podium od quadowo 90, poznaje gościa po banshee na którym leży amorek, ostrzegam tylko że ten osobnik wysyłał mi kolumnę kierowniczą prawie 3 miesiące od wpłaty...
SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
też dlatego ostrzegam, przez tego typa budowa mojego quada opóźniła się o całe miesiące przez co wynikły dodatkowe problemy (jak np kupiłem amory od yfz450 które były śmieciem składanym na sztukę do sprzedaży co okazało się dopiero po montażu 3miesiące po zakupie, oczywiście o zwrocie kasy mogłem zapomnieć) <- z tego miejsca pozdrawiam Mateusza z Dobrzenia Wielkiego pod Opolem i jego kolegów którzy posądzali mnie o to że chce ich naciągnąć na zwrot kasy i w ogole ze sam zepsułem te amory
dopiero po "postraszeniu" policją i adwokatem kolumna się znalazła... w każdym razie nie polecam
dopiero po "postraszeniu" policją i adwokatem kolumna się znalazła... w każdym razie nie polecam
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
następne dwie lucyny wymagające dopieszczenia jedna z Łodzi druga z Torunia
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- marcinkos
- Quad:: Swap Garage Honda LS 500
Witam wszystkich jestem tu świeżak, mój jest ten z Torunia z niebieską ramą
-
nie długo będziesz musiał w swoim profilu dokonać zmian z 250 na 500marcinkos pisze:Witam wszystkich jestem tu świeżak, mój jest ten z Torunia z niebieską ramą
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Chłopaki sukces plasticzki te połamane sprzedane kupił chlopak je ktory przerabia suzuki gs 600 f na quada.
-
to teraz jaki kolor zamawiasz czy już zamówiłeś??
- marcinkos
- Quad:: Swap Garage Honda LS 500
Po jeździe testowej Twoją maszyną już nie mogę się doczekać na zmianęmarcinSWAPcb500 pisze:nie długo będziesz musiał w swoim profilu dokonać zmian z 250 na 500marcinkos pisze:Witam wszystkich jestem tu świeżak, mój jest ten z Torunia z niebieską ramą
Ostatnio zmieniony wt 23 gru, 2014 przez marcinkos, łącznie zmieniany 1 raz.
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Juz zalozone żółte i pieknie sie prezentuja teraz tylko kiera oslony power maddy, prysniecie wszystkich swiatel sprayem transparencyjnym i zastanaeiam sie nad dystansami czy jest sens i jakie zakladasz?marcinSWAPcb500 pisze:to teraz jaki kolor zamawiasz czy już zamówiłeś??
-
ja zakładam 45mm czyli poszerzają oś o 9 cm