Honda Rincon - Opinie użytkowników
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Honda Rincon 680 TRX KUPIĘ
Ja bym proponował jedną oponę ktora w błocie nie ustepuje zilli za to duzo lepiej sprawuje sie na twardym. Mówie o ITP Mud Lite XL, lekka a dzieki centralnym klockom nie trzesie na twardych nawierzchniach i dobrze sie prowadzi.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
Też ją brałem pod uwagę tylko boję się że szybko poleci centralny klocek, ogólnie chciałem mayham 26 ale stwierdziłem że rincon może stracić dużo na mocy a jak wiadomo nie grzeszy nią
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
jarecki13 pisze:Też ją brałem pod uwagę tylko boję się że szybko poleci centralny klocek, ogólnie chciałem mayham 26 ale stwierdziłem że rincon może stracić dużo na mocy a jak wiadomo nie grzeszy nią
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Ja też kupiłem golasa i 5000 pójdzie jak nic, ale będę miał wszystko jak w zegarkujarecki13 pisze:No i ja też tak chyba zrobię a w późniejszym czasie all trak na letnie dni. Szkoda tylko że mój rincon będzie golas i trochę będę musiał wydać aby go uzbroić w niezbędne gadżety ale to też należy do przyjemności tylko daje po kieszeni
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
- jarecki13
Nie no 5 tys to przerasta mój budżet domowy i to znacznie ale myślę że powoli do wakacji wszystko się ogarnie
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Jarek osłony spodu 1000-1200, wyciągarka przyzwoita od 800, b.dobra od 1000, płyta do wyciągarki 200 pln, opony 1200, manetki 200, jak doszły by felgi to 5tka pęka spokojnie
ps. jeszcze zestaw homologacyjny, może handbary, jakaś torba itp....
generalnie kupując japończyka golasa tak jak Rafał pisał, 5 koła trzeba liczyć
ps. jeszcze zestaw homologacyjny, może handbary, jakaś torba itp....
generalnie kupując japończyka golasa tak jak Rafał pisał, 5 koła trzeba liczyć
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Zapomniałeś dopisać LED'a
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- jarecki13
Dlatego mówię ,że do wakacji powinno się coś uzbierać, tak na raz to za dużo , w pierwszej kolejności opony ,wyciagarka,zestaw homologacyjny reszta wyjdzie w praniu nie wspominając już od drobnych modyfikacjach, komin, czujnik temp, smarowniczki i oddalenie chłodnic od siebie, ach znowu żona będzie zła
Nooo led przód i tył to podstawa. Inwestycja doposażenia kosztowna, ale jak później cieszyoolsztyniak pisze:Zapomniałeś dopisać LED'a
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
dokładnie, nie wiem jak mogłem zapomnieć o najważniejszym bajerze w sprzęcieoolsztyniak pisze:Zapomniałeś dopisać LED'a
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl