QUAD TEAM GDAŃSK 4x4 !?
QUAD TEAM GDAŃSK 4x4 !?
Witam wszystkich poszukuje osób chętnych do utworzenia gruby jezdzców 4x4 z okolic GDAŃSKA, wspólne wyprawy przeprawowe, szaleństwo w cieżkim terenie a nie tylko jazda po polnych drogach bez obrazy dla jezdzców2x4 . Wpólnie chciałbym abyśmy utworzyli TEAM w którym bedziemy sie rozumieli w kwesti rajdów przeprawowych, znajdowali nowe tereny do przejazdów, czasem połączyć nasze szaleństwo z trojmiejska ekipą samochodwą 4x4. Chetnych na stworzenie gruby zapraszam do dyskusji na ten temat jak byście sobie wyobrazali taki TEAM ? Mój numer GG to 868458
Dzial 4x4 zostal utworzony na http://www.Q3M.pl - wiec zapraszamy tam
[b]www.Q3M.pl - Quady 3Miasto - ZAPRASZAMY [/b]
-
- Quad:: Yamaha Grizzly 700
- Imię: Dominik
Re: QUAD TEAM GDAŃSK 4x4 !?
Odświeżam temat... Poszukuje ludzi chętnych na wyprawy z okolic Gdańska.
Hej .Okolice Gdańska tzn? Straszyn?
-
Może być i straszyn... Ja akurat jestem z juszkowa także do straszyna mam dwie minuty polami
Witam jestem chętny na polatanie 4x4 w okolicach 3miasta jestem z Gdyni ale z przyczepa wiec mobilny. Ja mam tor na chwaszchynie pod ręką wiec rownież zapraszam Czekam tylko na sygnał gdzie i kiedy
pozdrawiam Damianq
pozdrawiam Damianq
-
Elegancko jeśli mój mechanik zdąży obrobić się z moją gadziną do weekendu to możemy pomyśleć o polataniu A co to za tor masz w chwaszczynie? Sportowy czy przeprawowy? Nas na bank chętnych będzie dwójka. Przyczepkę tez mamy wiec jesteśmy mobilni.
To fajno tor jest sportowo,przeprawowo,podjazdowy jeszcze są jakieś Piaski czekam na wiadomość czy maszynka gotowa to sie ustawimy dokładniej gdzie i kiedy
-
Maszynka powinna być gotowa jutro (piątek). Także wieczorkiem będę się odzywał.
-
Hej. Jutro w sobotę ruszamy w pięciu prawdopodobnie na chwaszczyno ale to okaże się jutro z rana czy wyjazd wypali czy nie. Napisz mi swój nr to dam znać ok 9 rano jak wyglada sytuacja. Wysłałem Ci wiadomość na pw ale nie wiem czy doszła bo coś mi wysyłać nie chciało.