Opinie-Yamaha Warrior 350
-
- Quad:: Loncin 110 (zmieniam
- Imię: Dawid
Opinie-Yamaha Warrior 350
Cześć !!, jestem tu nowy mam 11 lat i 150 cm wzrostu i szukam quada do 6000 tyś zł i mam na oku Yamahe Warriora 350 o chciałem poprosić o opinie i chciałbym żebyście trochę o tym opowiedzieli. Dzięki POZDRO
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Opinie-Yamaha Warrior 350
Dyzio Yamaszka pisze:Cześć !.Jestem tu Nowy Mam 11 lat i 150 cm wzrostu I poszukuje drugiego Quada . Mam Dylemat nie wiem co wybrać Używaną Yamahe Blaster czy Nowego z 2 letnią gwarancją Bashana 250. Mam do wydania 6000 tyś zł. Możecie Mi opisać tego Bashana Co się w nim psuje I proszę nie pisać mi ,że to Chińczyk bo wiem ale co się w nim psuje i jakie spalanie i czy się opłaca kupywać. Pozdrawiam
Dyzio Yamaszka pisze:Cześć !.Jestem tu Nowy Mam 11 lat i 150 cm wzrostu I poszukuje drugiego Quada . Mam Dylemat nie wiem co wybrać Używaną Yamahe Blaster czy Nowego z 2 letnią gwarancją Bashana 250. Mam do wydania 6000 tyś zł. Możecie Mi opisać tego Bashana Co się w nim psuje I proszę nie pisać mi ,że to Chińczyk bo wiem ale co się w nim psuje i jakie spalanie i czy się opłaca kupywać. Pozdrawiam
Dyzio Yamaszka pisze:Cześć !!, jestem tu nowy mam 11 lat i 150 cm wzrostu i szukam quada do 6000 tyś zł i mam na oku Yamahe Warriora 350 o chciałem poprosić o opinie i chciałbym żebyście trochę o tym opowiedzieli. Dzięki POZDRO
Dyzio Yamaszka pisze:Witam Jestem Tutaj nowy mam 11 lat i 150 cm wzrostu i mam dylemat Opłaca sie kupić nowego Bashana 250 z 2 letnią gwarancją ?.Możecie Mi o nim trochę opowiedzieć o nim co się w nim psuje i co z częściami ile pali I proszę nie pisać mi ,że jest chiński bo wiem ! ! ! !. Pozdrawiam
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.