SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Marcin z tego co pamiętam to około 41cm, jutro zadzwonię do brata żeby zmierzył to ci napiszę.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
ok oryginalny od lucyny ma 39 cm więc będzie pasowało tylko u dołu musza byc widełki górą tulejka a ltz chyba tak właśnie ma
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Już jej mówiłem,że zimą to nikt quada nie kupi,że maj,czerwiec to szybciej się go popchnie,więc może się udać
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Z tego co pamietam to lucek ma praktycznie identyczny tylni wahacz jak ltz.... wiek amorek powinien pasowac...
-
tylko pytanie o ile on jest lepszy od tego lucka amora czy jest sens pakować znowu kase w coś co nie przynieśie wyczuwalnego efektu ??
Też tak słyszałem, dlatego szukałem z LTZ.
Nie wiem o jakie widełki chodzi ale masz tu zdjęcie, może coś pomoże
Nie wiem o jakie widełki chodzi ale masz tu zdjęcie, może coś pomoże
-
u góry jest tulejka a dołem jak odkręcisz śrubę i zdejmiesz tą dolna kość to mocowanie wygląda jak litera U czyli takie widełki i tutaj widze tak jest czyli tylko długość musi przypasować i problemu nie będzie znasz ten wymiar??
Marcin długość do tych widełek co sie montuje to ok 39cm
Mam małe pytanko,mianowicie jakie buty byście polecili na quada?Bo przeglądałem oferty i jest tego od groma.Dodam,że pułap cenowy to 400-500 zł i czy warto kupować jakieś używki w tej cenie,chcę też żeby dobrze chroniły piszczele
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Znajomi polecali mi takie...
Dwoch moich kilegow ma ten model i sobie chwala... wygodne... w dobrej cenie... moze nie pochodzisz w nich w wodzie.. ale przez kalurze jak przelecisz czy tez jak polatasz dluzej po deszczu to i tak masz sucho w bucie...
Ja osobiscie tez sie nad nimi zastanawiam... ale do lata mam jeszcze troche czasu takze zobacze moze cos jeszcze znajde ciekawego...
Jak ktos zna te buty to tez mile widziane opinie...
Dwoch moich kilegow ma ten model i sobie chwala... wygodne... w dobrej cenie... moze nie pochodzisz w nich w wodzie.. ale przez kalurze jak przelecisz czy tez jak polatasz dluzej po deszczu to i tak masz sucho w bucie...
Ja osobiscie tez sie nad nimi zastanawiam... ale do lata mam jeszcze troche czasu takze zobacze moze cos jeszcze znajde ciekawego...
Jak ktos zna te buty to tez mile widziane opinie...