Szukam Hondy Rincon 680 !!
Szukam Hondy Rincon 680 !!
Witam serdecznie kolegów quadowców
Jak w temacie szukam Hondzinki i znalazłem jedną dość interesującą jak dla mnie ( http://allegro.pl/honda-rincon-680-4x4- ... 62372.html ) gdyż chcę zostawić mojego trx 450er w rozliczeniu. Moje pytanie brzmi czy ktoś miał styczność z tym komisem quadów w Kutnie czy możecie mi podpowiedzieć czy widać coś "uszkodzonego" na zdjęciach. Proszę o pomoc i z góry dziękuje.
Jak w temacie szukam Hondzinki i znalazłem jedną dość interesującą jak dla mnie ( http://allegro.pl/honda-rincon-680-4x4- ... 62372.html ) gdyż chcę zostawić mojego trx 450er w rozliczeniu. Moje pytanie brzmi czy ktoś miał styczność z tym komisem quadów w Kutnie czy możecie mi podpowiedzieć czy widać coś "uszkodzonego" na zdjęciach. Proszę o pomoc i z góry dziękuje.
Re: Szukam Hondy Rincon 680 !!
Widać rurę od snorkla więc pewnie coś tam pływała, przełączniki na kierownicy obdarte to też daje do myślenia, prawa lampa zaparowana, prawy błotnik uszkodzony, osłony wahaczy nie oryginalne, ta srebrna osłona przy wyciągarce zmęczona, najlepsze w tym wszystkim są opaski na półosi tylnego dyfra
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Wiesz po co się oddaje quada do komisu?
Po to, żeby szybko dostać kasę a komis niech się martwi
Bo jak już wszystko zawiodło to niech komis walczy.
Wklejam Ci zdjęcie zaczerpnięte z aukcji, po co ktoś nieudolnie malował w Paint mocowanie mostu? Czyżby spaw był niewygodny ?
Po to, żeby szybko dostać kasę a komis niech się martwi
Bo jak już wszystko zawiodło to niech komis walczy.
Wklejam Ci zdjęcie zaczerpnięte z aukcji, po co ktoś nieudolnie malował w Paint mocowanie mostu? Czyżby spaw był niewygodny ?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
o f..k to sobie daruje i poszukam od prywatnej osoby ;p i chyba sprzedam swojego najpierw ;] Ale taka gorączka na początku i człowiek by pojechał i oglądał niepotrzebnie a nie daj boże kupił ;p Dzięki panowie
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
z tym zdjęciem niezłe jaja. Nie wiedziałem, że tak można oszukiwać
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Pełen profesjonalizm
No i grafik komputerowy z pracownika komisu niezły
No i grafik komputerowy z pracownika komisu niezły
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
http://allegro.pl/honda-rincon-680-4x4-homolog-raty-dostawa-kutno-i4838362372.html
Ten quad był do sprzedania ok 2 m-cy temu z tego co pamiętam za 14,900 zdjęcia były robione w szopie plastiki były mocno matowe i oczywiście Kutno kupiło Owszem miał snorkel i bęknięty z tego co pamiętam przedni błotnik.
Plak, grafik komputerowy i już jest za 19900 . Stoi już dobre 1,5 m-ca. Gdyby był dobry rincon zeszedł by w 4 h.
Ten quad był do sprzedania ok 2 m-cy temu z tego co pamiętam za 14,900 zdjęcia były robione w szopie plastiki były mocno matowe i oczywiście Kutno kupiło Owszem miał snorkel i bęknięty z tego co pamiętam przedni błotnik.
Plak, grafik komputerowy i już jest za 19900 . Stoi już dobre 1,5 m-ca. Gdyby był dobry rincon zeszedł by w 4 h.
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Rafał co to za wynalazek masz w avatarze ?
Chyba czas na zmianę
Chyba czas na zmianę
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Jak wróci od mechanika po kompleksowym przeglądzie ( jak zwykle po zakupie ) pokaże i zmienię na Naszą ulubioną mordkę
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
Witam serdecznie wszystkich po przerwie odświeżam temat co by nowego nie zakładać ;p
Otóż sprzedałem mojego kochanego trx 450er. I na poważnie chcę zacząć poszukiwania rincona 680 wpadłmi w kolo egzemplarz http://allegro.pl/honda-trx-rincon-680- ... 40235.html i o ile dobrze pamietam stoi dość długo ktoś coś wie na jego temat? Proszę o pomoc
Otóż sprzedałem mojego kochanego trx 450er. I na poważnie chcę zacząć poszukiwania rincona 680 wpadłmi w kolo egzemplarz http://allegro.pl/honda-trx-rincon-680- ... 40235.html i o ile dobrze pamietam stoi dość długo ktoś coś wie na jego temat? Proszę o pomoc