Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- SOKOLIK
- Quad:: OUTLANDER XTP 1OOO
- Imię: GRZESIEK
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
JESZCZE JEST XMR 8OOR ALE NIE OSIĄGALNY W NASZYM KRAJU
G7OO JEST TAŃSZY W ZAKUPIE ALE TRZEBA DODAĆ SNORKLE ,PRZENIESIENIE CHŁODNICY ,ZDERZAKI PRZÓD TYŁ,OPONY I JESZCZE ŁADNE FELGI MA XMR
WIĘC G700 MOŻE BYĆ NAWET DROŻSZE
JAK DLE MNIE TO CAN-MA MA JEDNĄ WADE BRAK BLOKADY MOSTU
G7OO JEST TAŃSZY W ZAKUPIE ALE TRZEBA DODAĆ SNORKLE ,PRZENIESIENIE CHŁODNICY ,ZDERZAKI PRZÓD TYŁ,OPONY I JESZCZE ŁADNE FELGI MA XMR
WIĘC G700 MOŻE BYĆ NAWET DROŻSZE
JAK DLE MNIE TO CAN-MA MA JEDNĄ WADE BRAK BLOKADY MOSTU
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Powiem Ci że w Rafała 1000 całkiem dobrze działa ta automatyczna. A co 650 niema wcale? Jak będziesz chciał dokupić wszystkiego to napewno g7 wyjdzie drożej, chyba że sam wywalisz chłodnice i założysz kibelrurki
P.S. Chłodnice wystarczy dobrze myć i się nie zagrzeje, a co do snorkli to sam wiesz jak jest, mi szkoda miejsca i napewno nie zakładam, już miałem łódź podwodną.
Cena jest bardzo podobna jak do g7 dokupisz wyposażenie, g7 39tys a camam 650 45tys. A zwykły długi canama to śmieć prześwit ma kiepski i się zawiesza ale faktycznie jest szybszy od xmra
P.S. Chłodnice wystarczy dobrze myć i się nie zagrzeje, a co do snorkli to sam wiesz jak jest, mi szkoda miejsca i napewno nie zakładam, już miałem łódź podwodną.
Cena jest bardzo podobna jak do g7 dokupisz wyposażenie, g7 39tys a camam 650 45tys. A zwykły długi canama to śmieć prześwit ma kiepski i się zawiesza ale faktycznie jest szybszy od xmra
Pozdrawiam Rysiek
- Rysiek
Jak nie będzie padać i jak ja nie bede padać na ryj po sobocie to chętnie bym pośmigał
A gdzie chcesz jeździć Do raju
A gdzie chcesz jeździć Do raju
Pozdrawiam Rysiek
- SOKOLIK
- Quad:: OUTLANDER XTP 1OOO
- Imię: GRZESIEK
CIEKAWE JAK TAM ŚCIESZKA ZDROWIA ,PŁYNIE CZY SUCHO TAM JEST
- Rysiek
Ostatnio zmieniony sob 06 gru, 2014 przez Rysiek, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Rysiek
- Rysiek
Rysiek pisze:SOKOLIK pisze:CIEKAWE JAK TAM ŚCIESZKA ZDROWIA ,PŁYNIE CZY SUCHO TAM JEST
Napisze Ci w niedzielę wieczorem Chyba że i ty się wybierasz
Wody to na pewno dużo nie ma ale trzeba maszynę odkurzyć i chociaż po zamarzniętym błotku pojeździć
Pozdrawiam Rysiek
W zeszły weekend objechałem kilka dołków to było suchuteńko.
Jutro rano możemy się gdzieś w raju złapać, kumpel kupił eigerka i pewnie polatamy,
ale bardzo lajtowo bo chłopak 3 raz na quadzie, po za tym gadzina do zrobienia bo swoje już przeżyła więc szkoda od razu zajechać
Jutro rano możemy się gdzieś w raju złapać, kumpel kupił eigerka i pewnie polatamy,
ale bardzo lajtowo bo chłopak 3 raz na quadzie, po za tym gadzina do zrobienia bo swoje już przeżyła więc szkoda od razu zajechać
- tomasz11
- Quad:: Honda Rincon 650
- Imię: Tomasz
Dla wszystkich zdecydowanych zbiórka 8.30 wyjazd 8.45 na spóżnialskich nie czekamy
Pozdrawiam