SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
wydaje mi sie że dolny sworzeń jest masywniejszy niz końcówka drążka a co za tym idzie i stożek może być grubszy ale pewien nie jestem trzeba zmierzyć ale napewno w nie dalekiej przyszłości zajmę się tym tematem bo luzy jak to luzy mają tendencje sie pogłębiać nigdy w drugą stroną końcówki można kupić po 70zł i to z górnej póły.a wachacz ok 300 zł o ile pamietam chyba że coś potaniało.
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Wahacz tak jak pisałem kupiłem za 215zł. A co do stożka to moge zmierzyć bo mam ten stary rozwalony po wypadku.
Siema zrobilo sie troche chlodniej u mnie -5 i chwile polatalem sobie. No i zdazylo mi sie ze z 2 razy mi zgasl przy schodzeniu z obrotow. I sie zastanawiam czy regulowac mieszanke czy to olac. Nie chce w sumie miec klopotow jak sie cieplej zrobi i bawic sie w regulacje. Wy cos ogarniacie Czy nikt nie lata w mrozach :p?
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Z beczki.Zibi83 pisze:Ostatnio jak byliśmy pojeździć na poligonie to spotkaliśmy ekipę z Opola i mówili ze w LTZcie można uciąć, nagwintować i wkręcić końcówkę drążka z jakiegoś mercedesa, tylko nie pamiętam jakiego. Podejrzewam ze do LSa też by pasowało. Napisze do kumpla może on pamięta z jakiego mercedesa ta końcówka była
-
TRAUMA ale zgasł jak był zimny przy schodzeniu z wysokich obrotów czy jak juz był fest rozgrzany?? to jest gaźnikowiec przy takich temperaturach jak nie jest dostatecznie rozgrzany na biegu jałowym po przegazowaniu zchodząc z obrotów może go poprostu przylać i zgaśnie oczywiście ponowne przekręcenie rozrusznikiem spowoduje normalny odpał spowrotem ale może się tak dziac przy niskich temp jak silnik nie jest dostatecznie rozgrzany można by się pokusić o świece irydowe one mają mniejszą tendencję do przylewania i ułatwiaja rozruch zimnego silnika w połączeniu z preparatem motor life odpala tak jak mój na filmiku
czyli z merca beki końcówka drążka kierowniczego powinna pasować ??pawelgl pisze:Z beczki.Zibi83 pisze:Ostatnio jak byliśmy pojeździć na poligonie to spotkaliśmy ekipę z Opola i mówili ze w LTZcie można uciąć, nagwintować i wkręcić końcówkę drążka z jakiegoś mercedesa, tylko nie pamiętam jakiego. Podejrzewam ze do LSa też by pasowało. Napisze do kumpla może on pamięta z jakiego mercedesa ta końcówka była
Ostatnio zmieniony pn 01 gru, 2014 przez oolsztyniak, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Post pod postem
Powód: Post pod postem
Co do odpalania to bez zastrzezen ssanie i rozruch od pierwszego tak jak piszesz raczej byl piec nie dogrzany do konca bo to takie parkoanie z 12 min delikatnie nic nie bd kombinowal :p dobrze lata. Nastraszyles mnie tym tematem z wahaczami z przodu i musialem ogarnac czy nic mi tam nie puka to sie i przy okazji garnalem chwile :p
-
hehe spoko nic nie bój zreszta BEBEN 1982 kupił wachacz za 215 zł więc nie jest aż tak źle ja widziałem wachacze po ok 400 zł za sztuke i wtedy przy wymianie oby dwuch był by to już jakiś wydatek a tak to nie ma takiej tragedi a co do użytkowania gada zimą jak to ze wszystkim jak zimno i mrozy to wszystko ma mniejsze lub wieksze problemy z rozruchem najważniejsze by gad odpalał a jak sie juz zagrzeje to raczej nie powinno być problemu lej dobrą wache i tyle a teraz z innej beczki jutro zapodam foty i filmik białego lucyfera oraz czerwonego kolegi po modyfikacjach bo została mi juz kosmetyka a w moim muszę zajrzeć do gaźnika bo cos mi tam prycha czasami może jakis paproch albo woda sie dostała jednego jestem pewien jest to pierdoła
No Marcin czekam na foty tego białego, a co do końcówek z merca to dam jutro znać jak się coś dowiem.
Re: Odp: SWAP Lucky Star
W ltz'cie tak w innych quadach nie wiem, końcowka to kosz ~30 zl wiec na poprostu można przypadować czy pracuje do zwrotnicy LS.marcinSWAPcb500 pisze:czyli z merca beki końcówka drążka kierowniczego powinna pasować ??pawelgl pisze:Z beczki.Zibi83 pisze:Ostatnio jak byliśmy pojeździć na poligonie to spotkaliśmy ekipę z Opola i mówili ze w LTZcie można uciąć, nagwintować i wkręcić końcówkę drążka z jakiegoś mercedesa, tylko nie pamiętam jakiego. Podejrzewam ze do LSa też by pasowało. Napisze do kumpla może on pamięta z jakiego mercedesa ta końcówka była
-