SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
No i ja poczytalem jeszcze troche i tak. Duzo opinii o lepszej pracy skrzyni biegow i latwiejszym rozruchu. Ale nie polecany do pracy w silnikach z mokrym sprzeglem. Jednak nigdzie nie ma opibii ,ze ktos przez to sprzeglo przyjaral :p takze zobaczymy w praniu :p
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
pewnie na rynku sporo jest takich preparatów ale nie wszystkie działaja tak jak to opisuje producent ten zapewniam działa ja mam ten preparat w silniku od momentu jak robiłem SWAP tej 450 tki to własnie Piotrek mi to przywiózł i kazał sobie wlać pół butelki do swojego jak zrobie a druga powiedział bym wlał sobie więć mam to już spory czas i sprzegło chodzi idealnie nic sie nie zmieniło często strzelam ze sprzęgła ja wale na ośkę
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Mam pytanie podłączyłem te ksenony ale mam problem z ustawieniem odpowiedniej wysokości jak to zrobić bo są tylko dlugie światła.
Ostatnio zmieniony czw 20 lis, 2014 przez 660760239, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak tak jest. Nie ma mozliwosci zmiany
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Jak są tylko długie światła to źle podłączyłeś wsówki do kostki musisz musisz pozmieniać tak żeby się świeciło na przełączniku na krótkich. A regulujesz kąt światła tą śrubką pod kloszem.
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
ok ale kolega wyżej pisze ze są tylko dlugie w ksenonach
- beben1982
- Kontakt:
Nie ja mam xnenon i na przełäczniku mam na krótkich i świeci. Też jak bym przepioł w kostce to by mi tylko na długich swieciły a na krótkich nie.
-
poprostu 12 v podłączyłeś w kostce pod pin z świateł długich przełóż wsówke w pin obok przełącz na krótkie i będzie tak jak ma byc czyli na krótkich będziesz miał światła na długich nie ewentualnie połącz pin z krótkich z długimi (zmostkuj) i wted bez znaczenia czy bedziesz miał włącznik na długie czy krótkie zawsze bądzie świecił
-
a to nasz kolega (endriu69) właśnie mi przesłał mmsa ze szpitala jego wszorajsze drifty skończyły sie tak
- beben1982
- Kontakt:
No to nieźle poszalał. To co on zrobił że sobie tak noge załatwił??