SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
ciągle pada .... mało jest takich Niedziel gdy sillnik mojego nie jest rozgrzany do czerwoności lipa ale żona zaciera ręce że w domu z nią posiedzę
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
U mnie jak narazie nie pada
A u mnie pada ale jezdze ahhh jaki to komfort psychiczny podchodze rano naciskam rozrusznik i maszynka mruczy
-
to że pada a ty jeździsz to mnie akurat nie dziwi też bym jeździł i każdy z nas pewnie też
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Trauma nagrales juz cos?? Czy jeszcze po deszczu latasz??
Ja jak bym odebral swojego to pewnie przez pierwszy tydzien na forum nie zajzal.... oczywiscie tylko i wylacznie z braku czasu[emoji12]
Ale z niecierpliwoscia czekamy na sprawozdanie w wersji wideo
Ja jak bym odebral swojego to pewnie przez pierwszy tydzien na forum nie zajzal.... oczywiscie tylko i wylacznie z braku czasu[emoji12]
Ale z niecierpliwoscia czekamy na sprawozdanie w wersji wideo
No odpuscilem juz na dzisiaj bo sie rozpadalo mocno :p dzisiaj nic nie nagrywalem bo latalem razem z dziewczyna dlatego na spokojnie bardziej :p co mi sie mega podoba jedziemy w 2 osoby 100km/h dociskam gaz i bez problemu wyprzedzam samochod w tym tyg na pewno zaczne nagrywac jak bede solo latal :p
Ciekaw jestem jak będzie wyglądać lucek w skórze biało-czarnej Sam mam białego i nie mogę doczekać się fotek jak biało-czarny się prezentuje.marcinSWAPcb500 pisze:Tomek chyba jednak twój nie będzie pierwszy biało czarny od poniedziałku startuję z takim projektem własnie chłopak potwierdził zamawiam własnie dla niego komplet białych plastików tylko szkoda mu na nerf bary ale może go jeszcze namówię hehe
Może ktoś chętny na wypad we wtorek na poligon w Winowie koło Opola?
Jedziemy z kumplem pośmigać. Miała być większa ekipa, ale du.a.
-
poczekaj Zibi ok 1,5 tygodnia to zobaczysz będzie kompletny z nerf barami jak traumy
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
A ja tak sobie mysle czy dla odmiany nie zrobic czarno bialego... czyli plastiki czarne a blotniki w bialym....[emoji57]
Zastanawia mnie to jak by to wygladalo i jak sie to sprawdzalo... biale blotniki troszke pewnie ciezkie w utrzymaniu... mowie o pomalowanych w macie
Zastanawia mnie to jak by to wygladalo i jak sie to sprawdzalo... biale blotniki troszke pewnie ciezkie w utrzymaniu... mowie o pomalowanych w macie
-
no Raczej!!! lipa by była straszna ale nic nie bój przecież jeden biały w częstochowie nie bedzie robił konkurencji białemu na mazurach po za tym brzydko by wyglądał