Quadzik - polski magazyn o quadach
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Re: Quadzik - polski magazyn o quadach
Ostatnimi czasy do problemów zdrowotnych mojej córki doszły jeszcze moje problemy z błędnikiem. Nie mam czasu rozpisywać się o co w tym chodzi, ale fakt jest taki, że ostatnio nawet kilometra quadem nie mogę przejechać bo zaraz mam problemy z równowagą oraz zawrotami głowy i wszystkim co skutecznie utrudnia mi funkcjonowanie. Numer drugi w tym roku się ukaże, bo jest ukończony w 95%. Jak sprawa będzie wyglądać w przyszłym roku, czas pokaże. Ale najpierw muszę się z tego wyleczyć, bo funkcjonowanie codzienne jakbym poprzedniego dnia z wieczora co najmniej "flaszkę" wypił, do najprzyjemniejszych przeżyć nie należy. Nie ma jednak co się użalać, wierzę, że to "chwilowe" i w końcu lekarze po badaniach wpadną na genialne rozwiązanie, które przywróci mnie, a co za tym idzie Quadzika do normalnego funkcjonowania. Na ten moment mogę jedynie prosić o dalszą wyrozumiałość. Oczywiście prenumeratorzy, którzy już nie chcą czekać mogą poprosić mailowo o zwrot pieniążków, albo w ramach prenumeraty poprosić o przesłanie numerów archiwalnych Quadzika, których nie mają jeszcze w swojej biblioteczce quadowej.
Póki co quadowa emeryturka :)
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Zdrowia Panie Grzegorzu i Quadowe Bezdroża zgłaszają chęć pomocy przy redagowaniu Quadzika - poważnie.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
I ja też chętnie pomogę
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
No właśnie - jest tu kilku bardzo aktywnych uczestników a szczególnie zwolenników Quadzika że możesz na nas liczyć!!!
Powodzenia w sprawach zdrowotnych
Powodzenia w sprawach zdrowotnych
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Panowie. Ciekawe czy w tym roku będzie kalendarz?
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
Quadzika już się drukuje, więc już niebawem trafi do prenumeratorów oraz do sprzedaży - na bieżąco będziemy informować...
Kalendarza Quadowego 2015 niestety nie uda się nam przygotować, chyba że "inny" wortal quadowy się tego podejmie.
Kalendarza Quadowego 2015 niestety nie uda się nam przygotować, chyba że "inny" wortal quadowy się tego podejmie.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
już sie nie mogę doczekać
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- radzio
- Quad:: Suzuki KingQuad 750 AXI
- Imię: RADEK.
Miło by było sporadyka poczytać w ten deszczowy dzień
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Kontakt:
QUADZIK (28) 2/2014 trafia do sprzedaży 20 listopada
Co znajdziesz w gazecie?
Co tym razem zobaczycie na okładce najnowszego Quadzika? Zwracającego uwagę, tajwańskiego 2-osobowego quada ACCESS MAX 700i 4x4 LT Forest. W środku oczywiście test tego czterokołowca. Przetestowaliśmy i sprawdziliśmy jak zachowują się w terenie Niedoceniane opony – MAXXIS ALL TRAK. Objeździliśmy Najtańszą czteronapędówkę, czyli quada BENYCO ATV 300. Prawdopodobnie jako pierwsi i to nie tylko w Polsce sprawdziliśmy jak zachowują się w terenie opony CST A-TRACK. Nakręciliśmy niskobudżetową produkcję kamerą NATEC SPORT CAM. Porównaliśmy Dawida z Goliatem, czyli dwie nawigacje: taniego LARKa 35 AT i drogiego GARMINA Montanę 650. Odświeżyliśmy Kawasaki KFX, nadając mu nowe życie. Wraz z uczestnikami udaliśmy się bez komercji i bez ciśnienia na Nuklearną integrację. Krew, pot i łzy towarzyszyły nam na 2 rundzie Przeprawowego Pucharu Polski ATV PZM Dragon Winch 2014. To jak zwykle nie wszystkie atrakcje tego numeru...
Co znajdziesz w gazecie?
Co tym razem zobaczycie na okładce najnowszego Quadzika? Zwracającego uwagę, tajwańskiego 2-osobowego quada ACCESS MAX 700i 4x4 LT Forest. W środku oczywiście test tego czterokołowca. Przetestowaliśmy i sprawdziliśmy jak zachowują się w terenie Niedoceniane opony – MAXXIS ALL TRAK. Objeździliśmy Najtańszą czteronapędówkę, czyli quada BENYCO ATV 300. Prawdopodobnie jako pierwsi i to nie tylko w Polsce sprawdziliśmy jak zachowują się w terenie opony CST A-TRACK. Nakręciliśmy niskobudżetową produkcję kamerą NATEC SPORT CAM. Porównaliśmy Dawida z Goliatem, czyli dwie nawigacje: taniego LARKa 35 AT i drogiego GARMINA Montanę 650. Odświeżyliśmy Kawasaki KFX, nadając mu nowe życie. Wraz z uczestnikami udaliśmy się bez komercji i bez ciśnienia na Nuklearną integrację. Krew, pot i łzy towarzyszyły nam na 2 rundzie Przeprawowego Pucharu Polski ATV PZM Dragon Winch 2014. To jak zwykle nie wszystkie atrakcje tego numeru...
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
oooo..będzie coś o nas czekam na przesyłkę
Zmora
www.sqgp.pl