SWAP Lucky Star
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Gdzie można kupić takie lampy na tył jak w żółtym lucku ?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Tomek_LS300 pisze:Tak dokladnie przeanalizowalem wszystkie foty ... na zoomie ... kazdy szczegol... i ... jak mnie to ku..wa wku..wia ze ja tu siedzie a w ojczyznie takie projekty powstaja!!!!!
Marcin chce takiego samego tylko bialego... bialo czarny jeszcze nie powstal.. mam nadzieje ze moj bedzie pierwszy i nikt do tej pory nie zrobi sobie takiego!!
Widze tez ze naklejki atv expert pojawily sie na lucyferach [emoji48]
Moze nastepne beda wychodzily z oklejeniem [emoji48] LUCYFER 500[emoji48] hehe.
może będziesz pierwszy ale to jeszcze sporo czasu więc nigdy nie wiadomo co do mnie w tym czasie zajedzie
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
pawelgl pisze:Gdzie można kupić takie lampy na tył jak w żółtym lucku ?
w żółytm czyli w moim ?? jest to oryginalna lampa od YAMAHY raptor 700 lub ewentualnie YAMAHY R1 modelu 2002-2003
Re: SWAP Lucky Star
Tak chodziło mi o twojego, dzięki za odpowiedź.
-
Tomek chyba jednak twój nie będzie pierwszy biało czarny od poniedziałku startuję z takim projektem własnie chłopak potwierdził zamawiam własnie dla niego komplet białych plastików tylko szkoda mu na nerf bary ale może go jeszcze namówię hehe
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Nie namawiaj go.... pewnie chlopakowi szkoda kasy.... lepiej niech na dziewczyna czy zone te pieniadze wyda...
-
- Quad:: Ls 500cc
660760239 Damian to gdzie dokladnie mieszkasz moze polatamy razem moze masz jakies tereny
-
Tomek za późno zamawaiam dwa komplety nerf barów i komplet białych plastików powstanie biła bestia mało tego ziomek mój z czerwonego też sie zdecydował iteż mu nerf bary montuję Trauma będzie miał Klona i suma sumarum będą już 4 lucyfery na Full opcji za jakies 1,5 tygodnia wrzucę filmy i zdjęcia z następnej przeróbki tym razem w biało- czarnych barwach
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
Też chce takiego heheh Marcin gdzie mogę dostać to tylne mocowanie co masz za siedzeniem???????????
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Nastepna maszyna w garazu... niestety nie moja ale braciaka... czyli prawie moja..
Oczywiscie jak widac, najmlodszemu pokoleniu milosc do quadow zaszczepiamy od najmlodszych lat [emoji12]
Oczywiscie jak widac, najmlodszemu pokoleniu milosc do quadow zaszczepiamy od najmlodszych lat [emoji12]