SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Do tej pory latalem w motocyklowych sidi ale wyczyscilem i schowalem bo naprawde ich szkoda do off roadu... czekaja na lepsze czasy do moto
Ja miałem Fly i nie jestem przekonany, slabo trzymaja koste i przesiakały mi. Teraz mam sidi saber i polecam niebo a ziemia !
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
No fajne fajne ale cena tez fajna [emoji30] ... fly o polowe tansze pewnie dlatego tez sidi lepiej w opiniach wypadaja...
Mysle ze te Meverik tez zdadza egzamin... nie wchodze w wode ze tak powiem jak w gumaczkach tylko ma to poprawic komfort jazdy a tyle wody co pojdzie z pod kol na nogi to napewno nie przesiaknie do srodka..
Ale kazda opinia mile widziana ( sorrki za off top)
Mysle ze te Meverik tez zdadza egzamin... nie wchodze w wode ze tak powiem jak w gumaczkach tylko ma to poprawic komfort jazdy a tyle wody co pojdzie z pod kol na nogi to napewno nie przesiaknie do srodka..
Ale kazda opinia mile widziana ( sorrki za off top)
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
ja też odradzam maveriki z fly ziomek miał szybko sie rozleciały z takich bucików w dobrej cenie doradzam AXO BOXER naprawde fajne i mocne w przystępnej cenie kiedys miałem za czasów crossa później Rapiego ale po sprzedaży rapiego sprzedałem cały strój myślałem że kończe z tym ale z tym sie nie da skończyc jak sie raz załapie musiałem wszystko kupować od nowa
tu masz te buciki
ewentualnie jak chcesz wydać troche więcej to polecam buty FOX F3 ja jestem zadowolony mega
jedne i drugie polecam bo jedne miałem drugie mam
tu masz te buciki
ewentualnie jak chcesz wydać troche więcej to polecam buty FOX F3 ja jestem zadowolony mega
jedne i drugie polecam bo jedne miałem drugie mam
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Znudził się chyba lucek koledze ze Zgierza.Jak bym nie miał swojego to bym kupił bo to jest 30 km ode mnie ,ale że mam swojego to sam przerobie u Marcina. http://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A% ... HZymLH&s=1
-
nie znudził on ma dwa takie ma jeszcze czarnego swojego a tego robiłem mu typowo pod sprzedarz
-
jeszcze dzisiaj cykłem pamiątkowe foto kiedy bracia są razem bo jutro już Tramuma będzie go piastował
Ahhh tak juz jutro go zabieram ale az szkoda ich rozdzielac ostatecznie moge zabrac dwa no nuc koncze piwko i ide spac jutro w trase na spotkanie z moim Luckiem pzdRR
-
ja też już kończę piwko ale mam jeszcze 2 hehe czekam relaksuje sie po ostrym tygodniu do jutra
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Tak dokladnie przeanalizowalem wszystkie foty ... na zoomie ... kazdy szczegol... i ... jak mnie to ku..wa wku..wia ze ja tu siedzie a w ojczyznie takie projekty powstaja!!!!!
Marcin chce takiego samego tylko bialego... bialo czarny jeszcze nie powstal.. mam nadzieje ze moj bedzie pierwszy i nikt do tej pory nie zrobi sobie takiego!!
Widze tez ze naklejki atv expert pojawily sie na lucyferach [emoji48]
Moze nastepne beda wychodzily z oklejeniem [emoji48] LUCYFER 500[emoji48] hehe.
Marcin chce takiego samego tylko bialego... bialo czarny jeszcze nie powstal.. mam nadzieje ze moj bedzie pierwszy i nikt do tej pory nie zrobi sobie takiego!!
Widze tez ze naklejki atv expert pojawily sie na lucyferach [emoji48]
Moze nastepne beda wychodzily z oklejeniem [emoji48] LUCYFER 500[emoji48] hehe.