SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
przednie raczej nie sa z accessa wiem bo ja mam ,otwór centralny powinien byc w kształcie tylnego
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
no ja je ściągnołem z kolegi accesa poprostu sie zamieniłem z nim a on takie miał cały komplet sobie załozyłem i tyle chyba że ktoś wcześniej coś kombinował albo poprostu były 2 rodzaje
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
no były 2 rodzaje alu i stal i to wszystko
a przykuło to moją uwagę bo maja takie delikatne wyciecia
a przykuło to moją uwagę bo maja takie delikatne wyciecia
Wolę być niedoskonałą wersją samego siebie,niż idealna kopią kogoś innego .
-
ja poprostu chciałem cos zmienić a pasują do nerf barów jeszcze sie czaje na jakis fajny bumper przedni i myśle o dwóch kominach
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
w końcu udało mi się wstawić film z ostatniego wypadu.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Dokladnie o tym myslalem!!!!marcinSWAPcb500 pisze:myśle że TOMEK powinien zrobic sobie identyko tylko białego fajnie by wyglądałtrauma pisze:No no te blizniaki fajne chlopaki ;p te berfbary totalnie odmieniaja quada jednak
Bialy z czarnym.... hmmmmm... ale sie rozmazylem......
-
Tomek_LS300 pisze:Dokladnie o tym myslalem!!!!marcinSWAPcb500 pisze:myśle że TOMEK powinien zrobic sobie identyko tylko białego fajnie by wyglądałtrauma pisze:No no te blizniaki fajne chlopaki ;p te berfbary totalnie odmieniaja quada jednak
Bialy z czarnym.... hmmmmm... ale sie rozmazylem......
i co POdoba ci się teraz TRAUMY lucyfer??
- Tomek_LS500cb
Podoba??? Jest wyje bany w kosmos jak sputnik!!!!
Odebral go juz?? TRAUMA czekamy na filmiki!!!
Czas szukac lepiej platnej roboty!!! Bo tez mam zamiar troszke zainwestowac w szatanski projekt lucyfera!!!!
Szczerze na poczatku nie bylem zbyt przekonany do tych nerfbarow... z punku widzenia praktycznego... ale co tam!!! Najwyzej trzeba bedzie jeszcze w dobre spodnie zainwestowac!!! Bo u mnie na kazdym wypadzie jakas woda sie trafi... a to maly strumyk a to jakas podmokla laka, troche blotka itp... takze do tej pory bylo ok z tymi plastikami ale patrzac na wyglad z nerfbarami praktycze aspekty juz przestaja byc taki wazne
Odebral go juz?? TRAUMA czekamy na filmiki!!!
Czas szukac lepiej platnej roboty!!! Bo tez mam zamiar troszke zainwestowac w szatanski projekt lucyfera!!!!
Szczerze na poczatku nie bylem zbyt przekonany do tych nerfbarow... z punku widzenia praktycznego... ale co tam!!! Najwyzej trzeba bedzie jeszcze w dobre spodnie zainwestowac!!! Bo u mnie na kazdym wypadzie jakas woda sie trafi... a to maly strumyk a to jakas podmokla laka, troche blotka itp... takze do tej pory bylo ok z tymi plastikami ale patrzac na wyglad z nerfbarami praktycze aspekty juz przestaja byc taki wazne
-
podstawa to buty jak masz buty na quada to woda przestaje mieć znaczeniema spodnie też w wiekszej powierzchni nie absorbują wody poprostu zakup odpowiedni ubiór i tyle ja swoje buty jak wracam nie sie ściągając myje na sobie kqarcherem z błota i jest ok nic nie przeciaka stopa sucha
- Tomek_LS500cb
Buciki juz mam na oku...
Znajomi takie maja i zadowoleni
Jakies opinie od was?
Znajomi takie maja i zadowoleni
Jakies opinie od was?