ZIPP - y dwa tralala
- mesel
- V-ce Admin
- Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
- Imię: Marcin
- Kontakt:
ZIPP - y dwa tralala
Polecam.
Troszkę się najeździłem , troszkę zmęczyłem , ciut zmienili to co powiedziałem ale ZIPP-y nie są takie złe.
TEST SUPER EXPRESS
Pozdrawiam
Troszkę się najeździłem , troszkę zmęczyłem , ciut zmienili to co powiedziałem ale ZIPP-y nie są takie złe.
TEST SUPER EXPRESS
Pozdrawiam
- prezziguzzi
- Kontakt:
Gratuluje testy
P.S w weekend byłem na poligonie w zielonce wisła się umywa
P.S w weekend byłem na poligonie w zielonce wisła się umywa
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]
- prezziguzzi
- Kontakt:
Tak zgadzam się.Już 2gi miesiąc śmigam na Zippie 4cros 200 i uwierzcie mi warto było go kupić.I tak jak piszą w SE.jest to napewno alternatywa dla stosunkowo drogich "markowych"bestii.Początki były ciężkie tzn.sprzedawca i niby serwisant w jednym =zero pojęcia o tym quadzie .Metodą prób i błędów oraz przy wielkiej pomocy Shoguna udało mi się go przygotować do eksploatacji w terenie.A teraz sama przyjemność z ujeżdzania go.No cóż żeby ta gwarancja była tak jak pisze SE 2 letnia/a ponoć do końca 2006 roku była/było by super.
- killerbudzewo
- Quad:: zipp 4 cross 200
- Imię: jarek
Re: ZIPP - y dwa tralala
Witam co myslicie o tym quadzie zipp 4 cross 200? Dopiero zaczynam przygode z quadami i jak na 200 jest sporo duzy , może ktos wiej jak sobie radzi w terenie itp
killer