SWAP Lucky Star
Re: SWAP Lucky Star
Dobry agent z tego kolesia :p no tylko zeby za mocno nie postawil kiedys na kolo i zeby mu sie zadupek nie zawinal razem z tym dyszlem :p
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
najśmieszniejsze jest to że on będzie go sprzedawał i kupował będzie lucynkę która ma zamienić sie w lucyfera więć gość przekalkulował że sprzęty chodzą jednakowo a skoro nie widać różnicy to po co przepłacać on też lata tylko enduro nie ściga sie na torze a blacha też mu sie przyda by na relaksie wjechać na ulice i chyba niedługo założę FUN club LS 500cc CZęstochowa bo będzie nas sześciu było by siedmiu ale jeden sprzedał tego żółtego co znami jeździł i kupił sobie szlifiere cymbał ale on mi na stukniętego odrazu wyglądał
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
A to kogo masz na myśli sześciu do FUN clubu??
No w sumie mozna powili ogolnie myslec o zalozeniu klubu ls 500 bo w calej PL juz troche ich jest ;p a pewnie bedzie jeszcze wiecej. No ja swojego trx sprzedalem rowniez z tych samych powodow blacha no i zdecydowanie mniejsze koszty utrzymania no i dzika moc !
-
ja ,parówa ,Dawid ,ty, ten ziomek z Mirowa który sam sobie przerobił jedyny któremu pozwoliłem zgapić z mojego , no i ten marek od dyszla ale wsumie to na wiosne jeszcze jeden bedzie przerabiał ale też mu dam zgapić bo to ziomek a ma smykałke to zrobibeben1982 pisze:A to kogo masz na myśli sześciu do FUN clubu??
-
a twój TRAUMA już ma nowe serducho w ramie jutro jadę z instalacją
Oooo Panie lejesz Pan miód na me serce po nocach nie spie juz :p a i kumpla zainteresowalem projektem i pewnie jak przywioze lucjana to szybko podejmie decyzje
-
pewnie tak zawory masz ustawione książkowo do nastepnej regulacji troche pośmigasz
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
No to na przyszły sezon można myśleć nad jakimś zlotem. Może na Biskupicach bo wszyscy wiedzą gdzie to jest i można pośmigać i jest gdzie dobrze zjeść
-
no i dwóch ze Zgierza i dwóch z Kedzieżyna endriu69 z kalisza też nie ma aż tak daleko no i typ z Sieradza co mu robiłem tą poprawkę też nie ma daleko ale nikt nie broni przyjechać tym co mają dalej im więcej tym lepiej cały dzień na Biskupicach jedzenie na miejscu zaje bi ste filmiki by sie nakręciło i same lucyfery z całej polski