SMK Extreme ma roczek - Kraśnik - 21.09.2007

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

SMK Extreme ma roczek - Kraśnik - 21.09.2007

Post autor: Grzegorz Głowienka » pt 19 paź, 2007

21 września 2007 roku wybraliśmy się wraz z żona oraz moją czarnulką (Yamaha YFZ 450) na imprezę z okazji Pierwszej Rocznicy firmy SMK Extreme. Zabawa była przednia a wszystko za sprawą gości i atmosfery, która zostanie w pamięci wszystkich uczestników pikniku z pewnością na długo. Samochody terenowe, quady, paintball, łucznictwo, pokazy sztuk walki taekwon-do, kabaret Cichy, koncert zaprzyjaźnionego artysty Pawkina, a później smakowite grillowanie i zabawy w karaoke prawie do białego rana. Nie zabrakło również motolotni, która podkręcała extremalną atmosferę latając tuż nad naszymi głowami.
Tor, jakim dysponuje firma SMK Extreme w Kraśniku, nadaje się do szaleństw nie tylko dla amatorów quadowych. Bardzo ciekawe zakręty oraz kilkanaście hopek konkretnie mnie wymęczyły, ale oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Pozdrawiam również wszystkie Raptorki, które startowały razem ze mną w wyścigu pokazowym… Dziękuję również za puchar, z którego moje dzieci są baaardzo zadowolone.
To był niezwykły dzień i niezwykła noc… mam nadzieję że zaproszę nas na swoje II urodziny…

Kilka zdjęć można obejrzeć tu -> SMK Extreme ma roczek - Galeria
Póki co quadowa emeryturka :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”